МРТ Vantage Galan 3T: нові покращення – нові можливості

Canon Medical Vantage Galan пропонує вам і вашим пацієнтам досвід трансформації в MR. Система обов’язково перевершить ваші очікування, адже першочергову увагу вона приділяє комфорту пацієнтів, якості зображення та клінічному робочому процесу. І все це Toshiba Medical поєднала в єдиному томографі – найменшому та найтихішому у своєму класі.

Оптимізуйте зображення – створіть комфортні умови для пацієнтів

Оновлена МРТ система дозволяє значно покращувати робочі процеси, отримувати високоякісні зображення і забезпечувати високий комфортний рівень обстеження для пацієнтів. Canon Medical Systems, у першу чергу, розробили систему для задоволення потреб вас і ваших пацієнтів, надаючи інструменти, необхідні для забезпечення кращого догляду за пацієнтами без шкоди для їхнього здоров’я.

Головними перевагами та інноваційними здобутками МРТ Vantage Galan 3T можна назвати:

Розробки Canon Systems дозволили системі отримати надпотужний градієнт Saturn X, який має підвищену міцність 45 мТ/м. Це дозволяє представникам медичних установ отримувати зображення з більш високою роздільною здатністю, одночасно забезпечуючи оптимізований робочий процес і комфорт для пацієнта. томографія

Дозвольте собі розширити свої можливості

Galan 3T Canon Medical Systems пропонує можливість проводити швидкі, зручні і якісні обстеження, дозволяє отримувати більш чіткі зображення завдяки технологіям PURERF і Saturn.

У поєднанні з можливістю складати логістичну послідовність дій, система дозволяє медичним працівникам створювати зображення з високою роздільною здатністю для різноманітних видів обстеження менш ніж за п'ять хвилин. МРТ також пропонує технологію Multiband SPEEDER, яка дозволяє отримувати кілька зрізів одночасно, скорочуючи час сканування з дифузійно-зваженої візуалізацією до двох разів.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)