Атака "Іскандерами" по Запоріжжю: загинули заступник голови місцевої громади та керівник комунального підприємства (фото)

Сьогодні на початку десятої години ранку російські військові завдали ракетного удару по Запоріжжю - влучили по обласному центру та околицям міста. Вибухів було кілька: перші два були гучні, а потім трохи тихіше. Унаслідок ракетного обстрілу міста Гуляйполе загинули заступник голови місцевої громади Олександр Савицкий та керівник КП "Благоустрійсервіс" Олександр Косаренко. Про це повідомив голова ОВА Олександр Старух.

"Руйнувань зазнали об’єкти інфраструктури. Відпрацювали сили протиповітряної оборони. Якщо десь, бачите нерозірваний боєприпас, його залишки, не підходьте близько, не фотографуйте. Повідомте про знахідку рятувальникам за телефоном 101 або 112", - наголосив Старух.

Він також опублікував світлини ракети, яку вполювали сили ППО. Уламки впали в різних містах Запоріжжя. Голова ОВА наголосив, що в жодному разі не можна чіпати уламки - вони небезпечні.

"Ворог атакував обласний центр ракетами іскандер-к. Одна з ракет касетного типу була знешкоджена над містом. Якби ця ракета дісталася цілі, руйнування були б значно масштабніші", - сказав Старух.

Пізніше він повідомив, що внаслідок атаки по Гуляйполю загинули заступник голови місцевої громади Олександр Савицкий та керівник КП "Благоустрійсервіс" Олександр Косаренко.

"Ці люди нікуди не тікали, до останнього були на своїх робочих місцях. Захищали та підтримували нескорене місто-герой Гуляйполе", - розповів голова ОВА.
Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)