Нові обставини: вбивця 7-річної Марії Борисової змушував 11-річного хлопчика зайнятися оральним сексом

Односельчани жорстоко вбитої 7-річної Марії Борисової та підозрюваного у розправі над нею розповіли, що раніше 62-річний чоловік чіплявся до 11-річного хлопчика. Втім, після інциденту поліцейські відпустили педофіла додому, провівши профілактичну бесіду. Про це йшлося у програмі "Один за всіх" на СТБ.

Одразу після затримання поліцією головного підозрюваного жителі села Щасливе почали розповідати, що жертвами односельця були й інші діти.

"Діма (син, - Ред.) хотів зайти в під'їзд, але перед ним стояв дядя Коля в п'яному вигляді і розмовляв з сусідкою. Діма хотів пройти, але не вийшло. Тому він вирішив почекати біля під'їзду", – розповіла у телеефірі жінка.

Вже згодом психологам 11-річний хлопчик розповів, що у той вечір п'яний чоловік намагався змусити його зайнятися оральним сексом. Тоді його матір написала заяву в поліцію, однак правоохоронці нібито провели із чоловіком профілактичну розмову та відпустили додому.

У поліції повідомили, що причетність чоловіка до вбивства та зґвалтування Марії Борисової довела генетична експертиза. Марійка добре знала підозрюваного дядю Колю, як його усі називали в селі. Адже він приходив у гості до її тата.

Нагадаємо, що дівчинка з села Щасливе, що на Херсонщині, зникла 7 березня. Правоохоронці знайшли її тіло 11 березня. Як вдалося встановити, вбивство сталося в день зникнення дитини. Підозрюваний у вбивстві - 62-річний Микола - вдавав чуйного сусіда до останнього, і навіть на похорон жертви прийшов. Чоловік - професійний копач могил, проте для своєї маленької жертви відмовився рити могилу.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)