Під Києвом бійцівські собаки з розплідника розірвали жінку і її 7-річну доньку: нові подробиці від поліції і фото

У поліції Київської області прокоментували інцидент, який стався у Михайлівці-Рубежівці. Там днями величезні собаки породи кане-корсо з розплідника "Big Invincible Star" пошматували матір з донькою. У потерпілих численні дуже глибокі рани. Фото наслідків дивіться тут.

"10 квітня близько 8 години 35-річна жінка разом із 7-річною донькою вийшли на прогулянку. У цей час їх сусід — власник розплідника — вивів на повідку собак породи кане-корсо без намордників та забув зачинити двері розплідника. Собаки, які знаходилися всередині, вибігли на двір та покусали матір з дитиною. Унаслідок укусів тварин, мати з донькою отримали тілесні ушкодження у вигляді численних ран тулуба та кінцівок. Вони були госпіталізовані до лікарні", - йдеться у повідомленні.

Як розповіла "Вечірньому Києву" речниця поліції Київської області Ірина Прянішнікова, господар намагався відтягнути псів, але безрезультатно. Собаки покусали жінку та дитину. З чисельними ранами тулуба та кінцівок їх госпіталізували до лікарні.

"У матері сильно пошкоджена ліва нога, а у дитини — рука. За фактом нанесення необережного тяжкого або середньої тяжкості тілесного ушкодження (ст. 128 Кримінального кодексу) правоохоронці розпочали досудове розслідування. Буде проведена судово-медична експертиза. Вона визначить характер і ступінь тяжкості ушкоджень. Подальшу долю собак буде визначено в ході досудового розслідування", — сказала Прянішнікова, додавши, що у розпліднику близько 10 тварин.

Кане-корсо — це бійцівська порода собак, орієнтована на захист і охорону. Їхня вага може сягати 50 кілограмів, а зріст до 65 сантиметрів. Господарю тварин, які покусали жінку з дитиною, загрожує покарання від громадських робіт до двох років тюрми. Собак можуть конфіскувати й навіть приспати.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)