Сама винна: дитину, яка зламала хребет на слизькому асфальті біля школи, звинуватили у необережності (відео)

У Мелітополі дівчинку, яка зламала хребет у шкільному дворі, звинуватили у необережності.

Мама постраждалої Насті Тарасової, яка виявилася на довгий час прикутою до ліжка, отримала "Акт про нещасний випадок". Згідно з документом, дитина сама винна у події сама. Про те, що тротуар та шкільний двір не були оброблені протиожеледними матеріалами, в ньому не сказано жодного слова.

Нагадаємо, НП сталася 14 січня у школі №15. Учениця 5-го "Б" Настя Тарасова разом із мамою йшла на перший урок. Того дня вранці випав сніг, але шкільний двір не був оброблений протиожеледними матеріалами. Дівчинка послизнулася і впала на спину, зламавши хребет.

У травмпункті, куди привезли школярку, діагностували забій та прописали мазь. Вірний діагноз поставили лише у лікувально-діагностичному центрі, після МРТ.

Мамі дали направлення до Запорізької обласної лікарні, але транспортну проблему запропонували вирішувати самостійно. Вероніка Олександрівна стверджує, що лише після особистого звернення до завідувачки підстанції швидкої допомоги, їй надали реанімобіль та супроводжуючу бригаду.

У міськвідділі, коментуючи ситуацію, повідомили, що транспортування пацієнтів передбачене лише для стаціонарних хворих. А мама Насті нібито відмовилася від госпіталізації до місцевої лікарні.

Проте Вероніка Олександрівна стверджує, що про це не було й мови. У "Зеленці" одразу дали направлення у Запоріжжя, що зафіксовано у медичній карті дитини. Їй справді пропонували покласти Настю у стаціонар, але лише у травмпункті, де було діагностовано забій. Втім і там вона не писала відмови від госпіталізації.

Найсумніше, каже мама, що вони з донькою залишилися з бідою віч-на-віч. Жінці довелося замовляти приватний медичний автомобіль, щоб доставити дитину додому. За два тижні самопочуттям дівчинки ніхто не поцікавився, а у школі, де все сталося, звинуватили у події саму дитину.

Зараз дитина прикута до ліжка і не має змоги навіть сидіти. А мама просто не знає, куди звертатися за допомогою. Дитині потрібна реабілітація, що включає масажі та фізіопроцедури. А ще дуже потрібні гроші, адже Вероніка Олександрівна виховує доньку сама і не має зараз можливості працювати.

Тому всіх, хто хоче і може підтримати сім'ю матеріально, просять перерахувати кошти на картку Приватбанку №4149439316043086 (Тарасова Вероніка Олександрівна).

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)