У Миколаєві чоловіка два місяці катували, поки не віддав 6 квартир: організатором виявилась дружина (фото, відео)

В Одесі завершено досудове розслідування справи щодо викрадення й катування іноземців. Мешканку Миколаєва Вікторію Рослякову підозрюють в організації цього нечуваного звірства відносно ексспівмешканця - громадянина Греції Ніколаса Папаніколау та його родича.

Як повідомляє "Обозреватель", жінка з постраждалим іноземцем має спільну дитину, але це не завадило їй зв'язатися з кримінальниками та надати їм інформацію щодо статків чоловіка.

Зазначається, що Вікторія у Греції працювала танцівницею, але після того, як завагітніла від Ніколаса, коханий придбав для неї будинок у Миколаєві та салон краси. Також, за даними видання, чоловік виділяв жіночці 5 тисяч євро кожного місяця. Але цього, ймовірно, виявилося замало. Тому Вікторія познайомилася з кримінальним авторитетом на прізвисько "Ляма", якого до речі згодом розстріляли і спільно з його товаришами, серед яких виявився експравоохоронець, організувала викрадення співмешканця.

Вікторія запросила грека на зустріч, під час якої на нього напали бандити. Сама вона навіть була за кермом автівки, що везла Ніколаса разом із родичем у безодню. 55-річного грека привезли до будинку, який жінка придбала на гроші екскоханого і два місяці катували нещасного, поки він не переписав 6 елітних квартир в Одесі на Вікторію та не перевів 600 тисяч євро.

Коли іноземця разом із племінником знайшли правоохоронці, вони цілували копам руки, адже більше не вірили в те, що залишаться живими. Можливо чоловіки мали рацію. Спритній жіночці та її спільникам загрожує до 10 років в'язниці за незаконне позбавлення волі людини, катування та розбій.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)