Заманили у пастку: на Одещині компанія юнаків віком від 19 до 21 року вбила і закопала чоловіка (фото, відео)

На Одещині четверо чоловіків завдали своїй жертві смертельних ножових поранень, після чого закопали тіло у заздалегідь підготовлену яму. Про вбивство розповіли у поліції Одеської області.

"Кілька днів тому до поліції звернулася мати 36-річного жителя Одеського району з проханням допомогти встановити місце знаходження зниклого безвісти сина. Взявшись до справи, оперативники з’ясували, що останніми, хто бачив розшукуваного, були четверо молодиків віком від 19-ти до 21-го років. Із двома з них кілька місяців тому потерпілий познайомився на вечірці у спільних друзів", - йдеться у повідомленні.

Спланувавши злочин, спільники заманили потерпілого в покинуту будівлю на окраїні Одеси, зв’язали та, завдавши смертельних ножових поранень, закопали у підготовлену заздалегідь яму.

Щоб уникнути відповідальності, троє з них одразу ж зачаїлися в Одесі, а ще один поїхав на Дніпропетровщину, звідки родом.

Наразі усі четверо фігурантів затримані. Їм інкримінують умисне вбивство, вчинене за попередньою змовою, яке передбачене п. 12 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України та карається позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічним ув'язненням. Трьом молодикам вже оголосили підозри та взяли їх під варту. Повідомлення про підозру та обрання запобіжного заходу їх четвертому співучаснику, якого розшукали останнім, на черзі. Правова оцінка усім діям затриманих буде дана в ході слідства. Воно наразі триває.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)