Кров з дитини била фонтаном: на Хмельниччині екскримінальник, який жбурнув гранату у натовп, попросив пробачення (відео)

На Хмельниччині обрали запобіжний захід колишньому кримінальному авторитету Сергію Брюхно. Днями чоловік кинув гранату в людей, які відпочивали на літньому майданчику кафе. Постраждало 6 осіб, з них 4-річна дитина.

У мальовничому Кам'янець-Подільському у той день пролунав вибух. Мама привела 4-річну Вероніку у кафе - поласувати морозивом. Щойно дівчинка відійшла від матері, як стався вибух. У дитини з грудей фонтаном хлинула кров. На щастя, поруч опинився лікар - реаніматолог. Чоловік заспокоїв дитину та посадив поранену дівчинку разом з матір'ю у швидку. Дитина отримала важкі травми, їй осколком пробило легені. Також поранень дістали ще 4 дорослих.

Згодом з'ясувалося, що відвідувач кафе, на ім'я Сергій спочатку вихвалявся "подарунком з Донбасу", а потім просто жбурнув гранату у натовп. Коли почалася паніка, підривник спробував нею скористатися і втекти. Але люди його наздогнали і ледь не стратили. Тепер в ексклюзивному інтерв’ю "Надзвичайним новинам" Сергій просить пробачення у людей та розповідає про прикру випадковість того, що сталося. Але суд залишив чоловіка під вартою без права застави.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)