Залишила коханця з мамою вдома і поїхала на заробітки: у Маріуполі душогуб місяць жив із трупом (відео)

У Маріуполі чоловік забив до смерті матір своєї співмешканки, поки та була на заробітках за кордоном. Понад місяць жив у квартирі із трупом та цинічно брехав.

"Мамо, зателефонуй мені. Я вже приїхала і чекаю на тебе", - таку записку залишила на паркані 52-річна мешканка Маріуполя.

Жінка саме повернулася з заробітків, але свою матір вдома не застала. Згорьовану доньку, яка про зникнення матері заявила в поліцію, ошелешив її 47-річний обранець. Каже, що літня жінка зібралась і мовчки пішла геть. Тож сподівались, що 80-річна жінка, яка мала проблеми із психікою, просто заблукала.

Виявилось, що поки жінка працювала за кордоном, чоловік робив у квартирі ремонт і мав наглядати за старенькою. Зрештою, він зізнався у вбивстві.

"Вдарив у груди, вона відлетіла на ліжко. Після цього я підійшов до неї, намагався заспокоїти. Вона намагалась закриватися, я вдарив її кілька разів в область голови та обличчя. Потім ще два-три рази в груди. Я побачив, що у неї кров, розсічення. Можливо, це мене зупинило. Я накрив її ковдрою і пішов заспокоювати собі нерви", - зазнається душогуб.

За кілька годин він повернувся до своєї жертви, але вона вже не дихала. Він лишив труп на ліжку, а сам спокійно жив у сусідній кімнаті. Чоловік каже, що тіло за 4-5 днів вже почало гнити. А щоб сморід не псував йому настрій, щільно запакував труп в ковдру, будівельну плівку і перемотав скотчем. Моторошний згорток заховав за тумбочку і накрив ковдрою. Нещасна бабця пролежала там більше місяця.

Стежте за оновленнями на сторінці ведучого «Надзвичайних новин» Костянтина Стогнія в Facebook

Стрічка новин

Всі новини
20:00Малюка вбили: 19-річна мати зателефонувала в швидку та сказала, що син розбився після падіння з пеленального столика
19:13Під Дніпром загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
22:12На Дніпропетровщині загинула жінка після жорстокого побиття цивільним чоловіком
21:59На Одещині чоловік заколов ножем товариша
12:55Делікатес на кожен день: розкіш доступна кожному

Актуальні статті

Більше публікацій
Нацгвардієць Артемій Рябчук, який розстріляв на "Південмаші" 5 колег, отримав довічне: подробиці і відео
Озеро Синє. Бюджет на дрони - болото під інвестора вейкпарка
Остання державна: Росія знищила Трипільську ТЕС. Наслідки будуть для всієї країни
Хто важливіший для України – спортсмен чи нардеп? 8 аргументів, чому цвіту нації потрібна бронь від мобілізації
Пожежа на Осокорківських озерах знищила близько трьох гектарів екопарку: кому це вигідно? (відео)