6-річну дівчинку зґвалтував у школі старшокласник (відео)

На Одещині розслідують розбещення неповнолітньої.

6-річну дівчинку зґвалтував у школі старшокласник (відео)

Постраждалій дівчинці лише шість років. За її словами, наругу над нею вчинили прямо у школі підчас занять. Такий випадок в учбовому закладі села Кам’янка начебто не перший. Однак адміністрація замовчує випадки сексуального насильства, переконують батьки. У понеділок, 19 вересня, вони блокували вхід до школи, не пускаючи туди директора.

Цього року донька Ганни пішла у перший клас. Дівчинці у школі сподобалось. А вже через тиждень дитина повернулась додому у скривавленій білизні.

Коли матір почала оглядати доньку – побачила розрив. Про те, що сталося, дівчинка спочатку мовчала. Але на огляді в медсестри розповіла: на перерві вона пішла до туалету, а там її підкараулив старшокласник.

«Дитина була замкнута, не хотіла говорити. Дуже тихо говорила, пошепки», - розповідає медична сестра Олена Данільчак.

Якщо дівчинка каже правду, відповідати доведеться не тільки її кривднику, але і адміністрації школи.

Розбещення першокласниці зараз розслідує поліція Біляївського району. Правоохоронці розповіли: якщо кривднику школярки вже виповнилось 14 років, на нього чекає кримінальна відповідальність. Але опізнати його постраждала дівчинка поки не може.

Не зважаючи на висновки медиків, директор школи переконує, що ніякого зґвалтування не було.

«Не знущайтеся, будь ласка, тому що в школі нічого не сталося. А ті батьки, які сьогодні тут, чому вони це вирішили зробити, я не знаю», - переконує директор Світлана Жаріт.

Батьки з Кам’янки розповідають, така реакція адміністрації – звичайна справа. Минулого року тут вже приховали факт сексуального насильства.

Ще кілька років тому адміністрація зам’яла побиття та викрадення школяра під час занять, скаржаться батьки.

«Була бійка між дітьми, на наступний день батько одного з дітей приїхав в школу, просто взяв дитину, посадив в машину і відвіз в посадку. Покарати. Що там було… Він його прив'язував до дерева. Він його викинув під стіни школи. І поїхав», - розповіла мати школяра Олена Муренко.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення