Аферисти наживаються на довірливих українцях, а поліція – бездіє

​Друзі! Запам'ятайте цю картинку! Саме так виглядає "ШАРА". Припиніть у своїх бідах звинувачувати ляхів, жидів і москалів з "піндосами" укупі. Успіх настає тільки тоді, коли люди вірять в СВОЇ сили і в своїх бідах звинувачують себе і роблять з цих бід правильні висновки...

Аферисти наживаються на довірливих українцях, а поліція – бездіє

У "Надзвичайних новинах" ми ледь не щодня показуємо, як аферисти наживаються на довірливих любителях халяви. І кожен Божий день отримуємо на адресу редакції листа з новими і новими потерпілими. Так нехай пробачать мене "великі реформатори", але нова поліція цим займатися навіть не хоче. Так що розраховуйте тільки на себе. Публікую черговий лист зі сподіванням, що це комусь дозволить уберегтися від аферистів. Але дурисвіти після цієї публікації теж зроблять висновки і вдосконалять свою схему. Так що порятунок в одному - запам'ятайте цю картинку! І передайте її своїм друзям і рідним. Тільки цим закінчується "шара":

"Костя, добридень. Попав мій товариш. Вже дуже йому хотілося вірити в хороше. Я дізналася, коли перші 5000 грн він вже відправив. Добре, що обійшлося хоч так. А потрібно було відправити ще 400 у.о. На його телефон прийшло смс, що він виграв Рено Меган. Причому сайт існує, все красиво. І є тільки один день, щоб все оформити. Часу думати особливо не було, проживаємо ми в Черкасах, Київ особливо не знаємо. Це вже потім ми почали шукати в інтернеті, який автосалон знаходиться по вул. Грищенка, 18. Так, там є автосалон Рено, і вони навіть у себе на сайті повісили спростування, що ніяких розіграшів авто у них немає, і що працюють шахраї.

Та Бог з ними, з цими 5000 грн. Просто прикро, що розводять наївних людей, і займатися цим ніхто не хоче. Я дзвонила в поліцію до Києва. Усім все одно. А скільки ще таких обдурених в Україні? Наївних, які розуміють головою, що це обман. Але серцем вірять у хороше. Ось така плутана розповідь вийшла... Мене звати Світлана, Мій номер тел. 0974ХХХ594".

Автор Костянтин Стогній, Facebook

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення