Авто б/у із США. Як купити авто із Америки самостійно та без ризиків

Купити б/у авто із аукціона США. Як купити авто з США без ризиків та без посередників. Аукціони пошкодженних автомобілей із Америки Copart, IAAI. Як самостійно купити авто з Америки та доставити машину із Америки в Україну.

Авто б/у із США. Як купити авто із Америки самостійно та без ризиків

Автомобілі б/у із США від лідера «Американ Авто»

Приймаючи рішення придбати старий автомобіль, все більше українців звертають погляди за океан. Цьому є розумне, економічно виправдане пояснення: американські аукціони пропонують широкий вибір машин б / у в відмінному технічному стані за низькими цінами. Тут можна купити як авто на ходу, так і транспортний засіб з невеликими ушкодженнями, що вигідно позначиться на ціні.

Купівля авто б / у на аукціонах Америки

Придбання автомобіля б / у з США - захід серйозне і відповідальне. Щоб виключити проблеми в процесі покупки і доставки необхідно зробити поїздку за океан, звичайно, якщо є досвід в подібній діяльності, або довіритися професіоналам. На прикладі компанії «Американ Авто» ми розповімо, що таке послуга «під ключ» і які переваги вона дає клієнтові.

Для того, щоб отримати добірку варіантів, досить залишити заявку із зазначенням бажаних характеристик на сайті компанії з купівлі авто з США - americanavto.com і отримати до 20 пропозицій автомобілів по зазначеним критеріям;

Після обробки даних, клієнтові надають перелік автомобілів б /у, відповідних параметрів. Фахівці підбирають транспорт виключно на страхових аукціонах США. Це виправдано, такі автомобілі обслуговуються тільки в офіційних сервісних центрах. Замовник підтверджує одну з машин і укладає договір з компанією «Американ Авто» на придбання і доставку транспортного засобу б /у з Америки «під ключ».

Це можна зробити в будь-якому з офісів на території України: Київ, Дніпро, Харків, Одеса, Львів та Вінниця. На наступному етапі клієнт вносить страховий депозит в розмірі 500 доларів для участі в аукціоні. Ця сума буде повернена власникові авто після проведення торгів та оплати інвойса на наступний день. Перед торгами клієнту надається повний прорахунок всіх витрат та етапів оплати. Компанія "Американ Авто" гарантує дотримання бюджету в точності.

Перед покупкою, працівники ретельно перевіряють всю історію автомобіля по базі CARFAX на предмет: кількості власників; числа звернень, як планових так і аварійних, в сервісні центри з зазначенням причин і ступеня технічних або структурних пошкоджень; підтвердження пробігу. Додатково виконується перевірка автомобіля на місці зі складанням докладного фотозвіту його технічного стану і подальшим наданням майбутньому власнику.

Доставка авто з Америки в Україну без ризиків

Доставка авто з Америки в Україну

Співробітники американського офісу оформляють документи на нового власника, контролюють переміщення транспортного засобу в порт та його завантаження на корабель.

Транспортування автомобіля б/у в Україну здійснюється двома способами:

-доставка безпосередньо до Одеси за два місяці — від 1200 доларів;

-експрес-доставка через Німеччину за 30 днів — 1400 доларів США.

Під час транспортування вантажу клієнт отримує можливість контролю за переміщенням авто з Америки в своєму особистому кабінеті на сайті компанії.По приїзду машини в порт прибуття, співробітники компанії контролюють її вивантаження, проводять розмитнення, при необхідності, виконують ремонт на власній СТО, що більш вигідно, ставлять на облік за місцем проживання власника.

Отримати безкоштовну добірку авто з США можна на сайті — americanavto.com , залишивши заявку з побажаннями по автомобілю. Ви гарантовано отримаєте знижку 300$ на послуги компанії.

Беpкоштовна консультація і підбір авто з США:

+38 (068) 790 79 99

+38 (099) 790 79 99

+38 (073) 790 79 99

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення