Божевільні поруч: у Харкові жінка місяць прожила із трупом свого коханця (відео)

Жінка, вбивши свого коханця, ще цілий місяць проживала в квартирі разом з його трупом, бо боялася здаватися поліції. Врешті, коли до її квартири прийшли правоохоронці з вимогою впустити їх у житло, жінка вчинила спробу самогубства.

Божевільні поруч: у Харкові жінка місяць прожила із трупом свого коханця (відео)

Зі своїм коханцем жінка прожила 10 років. Подружжя полюбляло випити, а після цього – влаштовували бійку.

«Вони коли нап’ються – б’ються і стають агресивними. Вона розповідала, що чоловік на неї накинувся з ножем, а вона оборонялась. Але хтозна, що там було насправді», - розповідає сусідка підозрюваної Ольга.

Сама жінка зізналася: свого коханця вбила ще наприкінці жовтня. Поліції здаватися не хотіла, а витягти труп чоловіка із кімнати не наважилася. Тож жінка місяць так і спала в одній кімнаті поруч із мерцем, а всі щілини позатуляла газетами, квитанціями та ганчірками.

Мешканці багатоповерхівки, в якій сталося вбивство, кілька тижнів потерпали від нестерпного смороду, а потім з усіх щілин до людських квартир полізли ще й хробаки. Люди одразу викликали поліцію, однак жінка не хотіла відчиняти двері. Натомість кинулася до вікна, аби вистрибнути.

«У неї в руках був ніж, яким вона почала різати собі вени. Почала робити вигляд, що хоче стрибнути з вікна, бо хотіла залізти на балконне вікно». – розповідає старший дільничний Московського відділу поліції Харкова Антон Піонтковський.

Поліцейські викликали підкріплення, а тим часом дільничний із патрульними вели перемовини з жінкою із сусіднього балкону. Зрештою, їм вдалося вмовити жінку покаласти ніж та впустити їх в оселю, де вони і знайшли труп чоловіка.

«Перед нами постала жахлива картина. У одній із кімнат у кріслі було тіло чоловіка. Як зясувалося у розмові з жінкою, саме вона нанесла йому удар ножем у серце», - каже інспектор патрульної поліції Харкова Андрій Сікаленко.

Нині квартира жінки опечатана, а їй самій загрожує до 15-ти років тюрми. Лікарям ще доведеться вирішити, куди потрапить підозрювана: за ґрати чи в лікарню. Зараз жінка знаходиться на обстеженні у психлікарні.

Сестри-близнята спали з трупом матері на одному ліжку

Випадки, коли люди проживали з трупами своїх рідних, непоодинокі. На Одещині сестри-близнята з міста Рені 5 днів приховували в своїй квартирі труп померлої матері.

Як пише видання «Таймер», дві жінки віком близько 30 років, які страждають на психічні розлади, жили з бездиханним тілом жінки похилого віку в одній кімнаті, і навіть спали з нею на одному ліжку.

Недобре запідозрили сусіди і повідомили у відповідні служби. Коли ті приїхали, сестри навідріз відмовилися віддавати тіло своєї матері, запевняючи, що їй прекрасно спиться в будинку. Жінки навіть спробували чинити опір, в зв'язку з чим були викликані санітари і міліція.

Схожий випадок стався у Кременчуці, де психічно хворий чоловік 10 днів проживав в одному будинку з трупом своєї матері. 30-річний місцевий житель забив дошками вхід в кімнату мертвої жінки. Про те, що щось сталося, першими здогадалися сусіди, які помітили зникнення жінки і викликали поліцію. Коли правоохорнці прибули за вказаною адресою - обшукали будинок і виявили тіло померлої, яке вже почало розкладатися.

Під Києвом священик змусив прихожан церкви молитися на святі мощі померлої дружини

Як йдеться в сюжеті "ТСН", у Бортничах Київської області священик змушував прихожан церкви молитися на тіло його померлої дружини, яку він визнав святою, а її тіло – святими мощами. Жінка померла від онкологічного захворювання. Батюшка, викопавши труну, поставив її посеред церкви.

Місцеві мешканці одразу викликали правоохоронців та представників цивільної влади. Отця Миколая відсторонили від служби і відправили проходити психіатричну експертизу.

Любов до трупа

У Малайзії чоловік 35 днів проживав у будинку разом з трупом його померлої дружини і поводився з нею так, ніби вона жива. Чоловік ходив на роботу і жив звичайним життям, поки тіло його 42-річної дружини розкладалось в спальні їх двоповерхового будинку.

Коли друзі сім'ї запитували про неї, чоловік відповідав невизначено, ніколи не даючи при цьому приводу подумати, що щось не так. Але його дружина Лім Ах Ті померла 2 вересня 2013-го після скарги на біль в грудях.

За даними поліції, їх 16-річний син знав, що мати померла, але дав батькові час змиритися з її смертю. Убитий горем чоловік заявив про смерть дружини в поліцію тільки тоді, коли сморід став уже нестерпним.

За словами поліцейських, чоловік ретельно обмивав та переодягав труп жінки, бо правоохоронці знайшли труп у чистому та свіжому одязі. У кімнаті, де знаходилося тіло померлої, пахло парфумами.

Сон з мертвою дружиною

Житель В’єтнаму Ле Ван упродовж 5 років лягав спати з тілом померлої дружини. Таким чином, він відчував обійми коханої, яких йому так не вистачало. У 2003 році, коли дружина померла, Ле Ван приходив до неї спати на могилу упродовж 20 місяців, а в листопаді 2004 року чоловік вирішив забрати труп дружини додому і викопав його із могили. Щоб надати останкам людську форму, на залишки тіла чоловік наліпив глини та надів жіночий одяг.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення