​Червоний сніг і закривавлений матрац: підлітки вбили безхатченка (відео)

У Дніпрі троє підлітків по-звірячому закатували двох безхатченків. Одного камінням забили насмерть, а іншому просто дивом пощастило вижити.

​Червоний сніг і закривавлений матрац: підлітки вбили безхатченка (відео)

Усе сталося в одному зі спальних районів міста у спокійному дворі багатоповерхівок. Місцеві й досі не можуть оговтатися від пережитого шоку.

Душогубами виявилися п'яні підлітки: дівчині 13 років, хлопцям по 16 та 19 років. На трьох у під'їзді вони випили пляшку коньяку та пішли на вулицю шукати пригоди, і знайшли. Жертвами п'яних підлітків стали двоє безхатченків, які мирно спали на теплотрасі.

Їх били по чому бачили – руками та ногами, а добивали – камінням. Одному з них – 44-річному чоловікові – шансів не залишили. А от іншому просто дивом пощастило вижити. Його, закривавленого та з проламаною головою, вже вранці побачили перехожі і викликали швидку.

«Він був із проламаною головою, а той лежав уже просто без ознак життя. Я так бачила краєм ока, коли його перевертали, гематоми на спині, а потім слідчий сказав, що начебто і ножові поранення навіть були. Моторошно звісно», - розповіла місцева мешканка Наталя.

Ще трохи – і чоловік би просто стік кров'ю. Нині 33-річний Олександр знаходиться у лікарні. Він із жахом згадує, як усе було. «Полягали спати, випили були – так. І тут ні з того ні з сього ми опинилися на підлозі, нас почали клепати ногами, цеглу в голову кидали», - розповідає постраждалий.

Каже, що жодного конфлікту не було: підлітки вбивали без мотиву – просто заради розваги.

«Вони по черзі били. Той пішов друга бити, той до мене прийшов. Потім навпаки. І дівчина прийшла мабуть рази зо два мене вдарила, і друга мого била і кричала: пацани бийте, бийте, бийте», - розповідає Олександр.

Неповнолітніх душогубів затримали вже наступного ранку. Всі троє – місцеві жителі. І всі – з абсолютно нормальних родин.

«13-річна дівчинка навчається в школі нашого району, в цій же школі навчався і 16-річний, потім вступив до військового ліцею, був відрахований за неуспішність. 19-річний хлопець – їх знайомий. Дівчинку затримали по дорозі зі школи, а інших – вдома, якраз тоді, коли вони прали свої речі від крові», - розповів заступник керівника Індустріального відділення поліції Дніпра Сергій Бабич.

Що саме штовхнуло дітей на такий жорстокий злочин? Тепер уже в кайданках янгольським голосом вони все звертають на алкоголь

Двох хлопців взяли під варту. А от школярка через свій занадто юний вік може відбутися малою кров'ю.

«Дівчинка не є суб'єктом даного злочину. Можливо буде поміщена в спецшколу», - каже Сергій Бабич.

За безпричинне звіряче побиття та вбивство підліткам тепер світить довічне ув'язнення. А от усі, хто знав закатованих безхатченків, навіть такий вирок для душогубів вважають занадто гуманним.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення