Чи варто замовляти прибирання квартири після ремонту

Після ремонту господарі отримують не лише новеньку стелю та підлогу, якісне покриття стін та охайні вікна. Коли за майстрами зачиняються двері, на згадку про роботні роботи залишаються плями від будівельних матеріалів, сліди клею, лаку та герметику.

Чи варто замовляти прибирання квартири після ремонту

Самостійно зробити прибирання після ремонту непросто, тому такі компанії, як RBK Kronos, пропонують професійну допомогу. Чому краще одразу запросити спеціалістів замість того, щоб намагатися навести лад самотужки?

Як не змарнувати час та зусилля

Найбільшою проблемою, з якою стикаються власники квартир після ремонту, є вапняковий та цементний пил. Він дрібний, довго кружляє у повітрі, поступово вкриває всі поверхні. Видалити його складно, і навіть якщо вдається, з часом з повітря осідає нова порція пилу. Для ефективного прибирання потрібні професійне обладнання та миючі засоби, які впораються з цементним пилом, слідами фарби та клею. У звичайній крамниці такі засоби не продаються, адже вони вимагають правильного використання, дотримання технології та заходів безпеки.

Будівельне сміття — ще одна причина, з якої спроби самотужки привести квартиру до ладу після ремонту лише марнують час. Проблема в тому, що його не можна просто винести на смітник. Старі меблі, техніка, будівельне сміття вимагають вантажоперевезень: треба замовляти спеціальну послугу. Самостійно утилізувати такий брухт складно, а от профільні клінінгові компанії серед інших послуг пропонують і вивезення важкого, габаритного сміття.

прибирання квартири після ремонту

Що включає послуга прибирання квартири після ремонту

  • Очищення всіх поверхонь у квартирі від залишків штукатурки, лаку, клею, фарби, вапна тощо.
  • Видалення дрібного сміття та пилу з приміщень.
  • Очищення плитки, каменю та інших поверхонь.
  • Вологе прибирання полу, панелей, плінтусів.
  • Миття опалювальних приборів, вікон, дверей.
  • Фінальне прибирання за допомогою потужного промислового пилососа.
  • Чистка килимів, м’яких меблів, освітлювальних приборів.
  • Полірування скла та дзеркал.
  • Чистка кухні та ванної кімнати.

Як розраховується вартість та строки клінінгу

Вартість прибирання після ремонту може бути різною, сервіси узгоджують остаточну ціну заздалегідь. На неї впливає не лише прейскурант клінінгової фірми, але й кількість кімнат, загальна площа приміщення, складність роботи, можливе чищення меблів. Навести у квартирі лад після капітального ремонту складніше, ніж після косметичних робіт, адже пилу й будівельного сміття більше. Ви також можете обговорити перелік робіт і ціни з сервісом, адже кожен окремий етап прибирання впливає на вартість.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення