Чим відрізняються вхідні двері для квартир та приватних будинків

Вхідні двері є абсолютно необхідними для кожного будинку, квартири чи будь-якого іншого приміщення. Вони гарантують безпеку та комфорт власників. А, окрім цього, стають доповненням до інтер’єру, а у випадку приватних будівель, і зовнішнього вигляду дому.

Чим відрізняються вхідні двері для квартир та приватних будинків

Однак слід пам’ятати, що вимоги до вхідних дверей у багатоквартирних будинках та офісах відрізняються від тих, яким мають відповідати зовнішні двері. Оскільки останні будуть постійно піддаватись перепадам температур, дії вологи та сонячних променів. Тож для їх довговічності використовують відповідні матеріали.

Ознайомитись з технічними характеристиками різних варіантів вхідних та зовнішніх дверей, а також з різномаїттям дизайнерських рішень, можна в інтернет-магазині Holz за посиланням holz.ua/dveri/vhodnye/naruzhnye

Яким критеріям мають відповідати зовнішні вхідні двері

Вхідні двері до приватних будинків мають бути, перш за все, надійними та захищеними від несанкціонованого відкриття. Тож всі моделі, представлені на сайті Holz, виготовлені з надміцного металу. Вони також мають додатковий захист замків і систему, яка не дозволяє зрізати двері, зняти їх з петель чи будь-яким іншим чином проникнути в дім.

Окрім цього, зовнішні вхідні двері мають протистояти складним погодним умовам та не випускати з дому тепло. Так, ряд моделей мають захист замків від потрапляння вологи і термомости, які попереджують появу конденсату. Всі двері утеплені мінеральною ватою та іншими матеріалами, а при їх установці шви та пороги якісно закривають, виключаючи потрапляння пилу та вологи ззовні.

Для зовнішнього покриття вхідних дверей використовують такі матеріали, як:

  • Плівка Termopal
  • Плівка Vinorit
  • ПВХ
  • Дуб

Вони гарантують відмінний зовнішній вигляд та довговічність вхідних дверей.

Якими мають бути сучасні квартирні вхідні двері

На сьогоднішній день металеві вхідні двері до квартир не тільки виготовляють з надміцних матеріалів, але і додають до них оригінальні інженерні рішенні, наприкад, посилену раму чи захист від спилювання петель. До того ж, важливо пам’ятати про надійні сучасні замки.

Для багатоквартирних будинків також актуальне питання звукоізоляції, захисту від небажаних запахів та збереження тепла. І з цим вхідін двері від Holz чудово справляються.

Ще одна важлива перевага даного магазину - широкий вибір найрізноманітніших моделей зовнішніх та квартирних вхідних дверей. За допомогою зручного фільтру користувачі можуть обрати розмір, бажаний колір, декор на зразок вставок зі скла, малюнків чи інших елементів. Серед кількох сотень вхідних дверей кожен покупець зможе обрати варіант, який буде не тільки надійно захищати дім чи квартиру, але й стане важливою частиною стилю приміщення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення