​Чоловік залив авто своєю кров'ю – наслідки наркотиків чи страшна хвороба? (відео)

Нещодавно у столиці сталася пригода, від якої в жилах холоне кров. У чоловіка наче вселився диявол: серед ночі він накинувся на припарковане таксі, потрощив його металевим прутом, а потім валявся на асфальті в моторошних корчах зі страшними криками. (Увага! Кадри не для слабких нервів).

​Чоловік залив авто своєю кров'ю – наслідки наркотиків чи страшна хвороба? (відео)

Поліцейські були вимушені скувати чоловіка, тіло якого вивертало і крутило у різні боки. То ж він лежав на асфальті просто у порваному одязі. Як чоловік лаявся на копів і якої дороги бажав – дивіться далі у відео.

До чого ж змусив внутрішній демон чоловіка? Посеред ночі чоловік металевим прутом побив припарковану машину: розтрощив два бокові вікна та лобове скло, і буквально залив автівку власною кров'ю. Після чого намагався втекти, але потрапив у руки поліції.

Чоловік кликав матір, яка справді вийшла рятувати його, намагалася вгамувати.

Копи запевняють: очевидно, він – під дією сильного наркотичного препарату. Проговорився сам: «Дивись, це метадоновий барига... Тут перед вами метадоновий барига».

Місцеві мешканці, яким чоловік усю ніч не давав спати, тепер сміються і не вірять, що їхній 32-ворічний сусід Ігор міг утнути таке. У них, кажуть, охайний під'їзд і немає наркоманів.

Люди розповідають, що Ігор має пристойну роботу – на якомусь хімічному підприємстві. А його нічну неадекватність ладні пояснювати давньою психічною хворобою.

Один із сусідів розповів, що у Ігоря бувають загострення. Він може ходити й розмовляти, уявити якусь віртуальну війну, але займатися фізичним шкідництвом займатися – ні.

Після інциденту чоловіка забрала швидка, і він потрапив до психоневрологічного диспансера. За розбиту машину поліція відкрила провадження за хуліганство. А втім, добрий сусід міг у неконтрольованому пориві розтрощити металевим прутом не автомобіль, а чиюсь голову…

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення