Де взяти кредит без кредитної історії?

Кредитна історія – перше, на що дивляться банківські організації. У досьє позичальника міститься інформація про всі оформленні позики: суми, дати, терміни погашення та прострочення.

Де взяти кредит без кредитної історії?

Якщо людина ще не брала позику, то у багатьох банках їй відмовлять або дадуть гроші під неймовірно високі відсотки. Але мікрофінансові організації дозволяють оформити кредит онлайн на вигідних умовах навіть без кредитної історії.

Чому банки приділяють стільки уваги кредитної історії?

В середньому раз на місяць більшість банків передають дані про платіжну дисципліну позичальників кредитним бюро. Вони мають на це повне право, адже клієнт організації підписував договір, в якому було зазначено дозвіл на доступ до даної інформації. При видачі кредиту банки використовують ці дані, відмовляючи людям із зафіксованими порушеннями.

Часто отримують відмову клієнти без кредитної історії. Без цієї інформації банки не можуть детально вивчити людину, тому побоюються давати їй гроші в борг. Деякі банківські організації істотно знижують кредитний ліміт.

Наприклад, позичальник щомісяця отримує на карту 30 000 гривень. Він упевнений в тому, що йому встановлять високий кредитний ліміт. Через відсутність раніше оформлених кредитів, наявності прострочень або непогашених позик йому можуть встановити ліміт всього 2-3 тисячі гривень.

Банки можна зрозуміти, адже вони вважають за краще видавати позики на 6-12 й більше місяців, тому повинні бути впевнені у своєчасному поверненні коштів. Якщо позичальник не може їх переконати, то він отримає відмову або кредит на невигідних умовах: високий відсоток, невеликі терміни, величезний початковий внесок, додаткові комісії та інше.

Мікрофінансові організації

Мікрофінансові організації – гроші всім охочим

МФО відрізняються від банків лояльним ставленням до позичальників. Вони приділяють менше часу їх вивченню, перестраховуючись оформленням кредиту онлайн під 2-3% в день всього на 30-60 днів. Для схвалення заявки клієнтам досить правильно заповнити анкету.

Позики на карту видаються практично всім позичальникам:

  • студентам та пенсіонерам;
  • фрілансерам, тимчасово безробітним та працевлаштованим неофіційно;
  • при наявності поганої кредитної історії або її відсутності;
  • без поручителів й застави;
  • без довідок про доходи та офіційного працевлаштування.

Мікрофінансові організації відрізняються від банків можливістю оформлення протягом години, мінімальним пакетом документів, відсутністю первинних внесків, конфіденційністю.

Головною перевагою МФО є можливість отримати кредит онлайн цілодобово, не виходячи з дому. Процедура проходить онлайн, а гроші приходять на карту. Залишається тільки знайти компанію, яка надає позики на вигідних умовах.

Де взяти гроші на карту без кредитної історії?

Cashinsky – сучасний сервіс видачі мікрокредитів онлайн в Україні. Позичальник може взяти позику без кредитної історії або при наявності прострочень, без довідок про доходи та офіційному місці роботи. Йому досить перейти на сервіс, надіслати заявку та отримати кошти на карту.

У Cashinsky одні з кращих умов на українському ринку:

  • терміни – від 5 до 30 днів;
  • максимальна сума на перший займ становить 5 000 гривень, на наступні – 10 000;
  • стандартна ставка на сервісі всього 1,49%, а перший кредит можна оформити під 0,01%;
  • оформлення займає 15 хвилин.

До людей без кредитної історії ніяких додаткових вимог немає: їм потрібно тільки бути повнолітніми, мати паспорт громадянина України та ідентифікаційний код, банківську карту. Клієнтам мікрофінансової організації не потрібно шукати поручителів, залишати заставу, збирати довідки, платити перший внесок.

Погасити заборгованість можна через особистий кабінет, платіжні термінали та банківським переказом. Якщо не вдається своєчасно повернути кошти, виплативши вже нараховані відсотки, клієнт отримає відстрочку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення