ДТП із 8-місячною дитиною у Харкові: кількість жертв збільшилася (відео)

П’яний водій на шаленій швидкості врізався в два автомобілі, а коли люди намагалися надати допомогу одному із водіїв, винуватець почав тікати. Він мчав із такою швидкістю, що на зустрічній смузі врізався у «Жигулі», де їхала родина із 8-місячною дитиною, яка загинула місці. Пізніше стало відомо про смерть 38-річного батька дівчинки, який помер у лікарні.

ДТП із 8-місячною дитиною у Харкові: кількість жертв збільшилася (відео)

Усе сталося 27 грудня на Харківській кільцевій біля світлофору. Водії розповідають, що чекали на зелене світло, як раптом у них на шаленій швидкості врізався джип «Toyota Prado».

«Ззаду я відчув сильний удар», - пригадує потерпілий Ледо Генджадзе.

Двотонний джип влітає в червоний автомобіль «Жигулі» та по інерції б’є ще й жовтий «Volkswagen».

«До зіткнення він їхав взагалі без гальм. Більше, ніж 100 кілометрів. Це мінімум», - каже потерпілий Мамука Девадзе.

Надпотужний удар відриває задню частину «Жигулів», де знаходиться газовий балон, який дивом не вибухнув. Водій автомобіля без тями, тож люди кидаються йому на допомогу. А поки очевидці відволіклися на пораненого, шофер «Toyota Prado» намагається втекти. Тікаючи з місця ДТП, автомобіль вилітає на зустрічну смугу та вдаряється в «Жигулі», в якому їхала родина з 8-місячною дівчинкою, що загинула на місці.

Загиблу дівчинку звали Ярослава, якій 1 січня, на Новий рік, виповнилося б 8 місяців. Сімейне подружжя забрали до реанімації з чисельними переломами та ушкодженням внутрішніх органів. Пізніше стало відомо про смерть 38-річного батька загиблої дівчинки.

Водій джипу не ушкоджений, але через алкогольне сп’яніння практично не міг говорити. Чоловіка одразу забрали до лікарів, аби зробити аналіз на алкоголь.

36-річний винуватець ДТП

«Свою вину він ще не зрозумів. Взагалі не розуміє про що йде мова. Він досі впевнений, що ніхто не постраждав. На ногах він стояв з трудом, не міг знайти, де його курточка. Не з першого разу пройшов тест, тобто він не міг попасти в баночку навіть», -каже інспектор патрульної поліції м. Харкова Андрій Беляцький.

Експертиза показала, що у крові винуватця ДТП майже 2 проміле алкоголю. Винуватцю ДТП 36 років, сам він харків’янин.

«Це людина офіційно безробітна, одружений. За попередніми даними, раніше з законом проблем не мав», - каже прес-секретар прокурора Харківської області Віта Дубовик.

Зараз чоловік знаходиться в ізоляторі. Йому загрожує до 8 років ув’язнення. Поки що винуватець ДТП чекає на міру запобіжного заходу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення