Готове помешкання у QDRO – terraced house: ергономічні планування та стильний дизайн

QDRO – terraced house — це чотири триповерхові будинки, які розташовані неподалік від річки Коник і природного заповідника «Жуків острів» у Голосіївському районі Києва. Будинко-квартири — це практичне рішення для тих людей, які прагнуть жити у зеленій зоні та насолоджуватися атмосферою приватності, але не готові відмовитися від переваг, що їх дає насичене столичне життя.

Готове помешкання у QDRO – terraced house: ергономічні планування та стильний дизайн

Специфіка будинків

Реалізатором проєкту є девелоперська компанія ZV Development. У фокусі уваги забудовника — будівництво технологічного, ергономічного, екологічного та функціонального житла.

Будинко-квартири QDRO – terraced house збудовані за монолітно-каркасною технологією у поєднанні з prefab. Стіни виклали з цільних дерев’яних блоків, утеплити базальтовою ватою. До будівель підвели всі комунікації. За обігрів та кондиціонування приміщень відповідають теплові геотермальні насоси. Оскільки вони працюють завдяки енергії земних надр, вдається суттєво економити на комунальних платежах. Реалізована система вентиляції з рекуперацією. Мешканці домо-квартир можуть користуватися вбудованим центральним пилососом, що особливо важливо для схильних до алергічних реакцій людей.

Особливості, варті уваги

Всього у QDRO – terraced house 16 квартир. Деякі з них пропонуються з дизайнерським ремонтом у стилі еколофт і повністю готові до заселення. Площа помешкання зі стильними меблями та технікою становить 223 кв. м. Є три окремих зони зі своїми фішками.

  • Перший поверх — зона для приймання гостей та кухня. У вітальні є стіна з живими рослинами й системою автополиву, комин, барна стійка, холодильник для вина. На кухні є «острів», встановлена вся сучасна побутова техніка. Звідси можна вийти на терасу, де облаштовано зону для приготування барбекю і проведення пікніків.
  • Другий поверх — територія дорослих. Тут передбачено дві спальні, проте одну з них можна легко переобладнати під кабінет, простір для занять спортом, домашній кінотеатр чи бібліотеку. На цьому поверсі є два санвузли, велика гардеробна і кімната для прання, яка з’єднана з ванною на третьому поверсі за допомогою білизнопровода.
  • Верхній поверх — дитяча територія. Одна з двох кімнат на цьому поверсі має два яруси, що обов’язково сподобається малечі. Є стіна для малювання, вікно, через яке можна спостерігати за зоряним небом. Передбачено окреме місце для няні. У ванній є два умивальники, які розташовані на різних рівнях.

Квартири QDRO – terraced house — це про вигідне поєднання сучасних технологій і комфорту. Щоб дізнатися більше деталей, зверніться до менеджерів відділу продажів. Вони також зорієнтують щодо вартості помешкання.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення