Характеристики та модифікації Iphone 8

​Iphone 8 став однією з важливих віх у історії Apple. Саме з цього гаджету компанія почала впроваджувати ряд інновацій, які досі є одними з найбільш високотехнологічних.

Характеристики та модифікації Iphone 8

Iphone 8 став однією з важливих віх у історії Apple. Саме з цього гаджету компанія почала впроваджувати ряд інновацій, які досі є одними з найбільш високотехнологічних. Гаджет, який був представлений одразу у декількох модифікаціях, швидко набрав популярності. Наразі багато з них представлені на сайті інтернет-магазину Stylus.

Основні характеристики Iphone 8

Покоління iphone 8 має ряд особливостей, які значно відрізняють його від попередників. Так, всі модифікації Айфон 8 можуть похвалитися:

  • безпровідною зарядкою;
  • ударостійкістю;
  • водонепроникністю та пилонепроникністю;
  • покращеними камерами;
  • потужним процессором A11 Bionic;
  • оновленим екраном з максимально якісною передачею кольорів.

При створенні нового покоління Айфонів розробники відмовились від цільнометалевих конструкцій на користь конструкції з авіаційного алюмінію та надміцного скла. Цього вимагала нова технологія бездротової зарядки. Втім, компанії вдалося при цьому не пожертвувати ударостійкістю та герметичністю конструкції. Iphone 8 створено так, щоб він зміг прослужити якомога довше. Швидкість виконання завдань і обробки даних йому забезпечує новий багатоядерний процесор, а сучасний дизайн та широкий яскравий екран родить експлуатацію пристрою максимально комфортную.

Однак головна особливість кожного Iphone 8, на яку розробники зробили окремий акцент, - це якість відео і фотозйомки. Різні моделі мають різну кількість камер, однак всі вони розраховані на те, щоб кожен користувач міг робити максимально якісні знімки та відео. Для цього Айфон має ряд додаткових функцій, які стабілізують зображення, вирівнюють кольори, дозволяють робити якісні фото при низькому освітленні. Окремо виділяють можливості для створення портретних знімків з виділенням об'єктів на передньому плані, якісним зумом та можливістю примінити вражаючі студійні ефекти.

Тож Айфон 8 ідеально підходить для любителів фотографій, відеоблогерів, професійних SMM-менеджерів. Від дозволяє якісно продукавати візуальний контент та миттєво ділитись ним зі світом.

Які модифікації Iphone 8 існують

Дане покоління Айфонів було представлено одразу у двох варіантах - iPhone 8 таiPhone 8 Plus. Згодом вони доповнилися новаціями в плані дизайну. Наприклад, яскраво-червоний гаджет було представлено в рамках благодійної компанії RED. Частина прибутку від продажу таких гаджетів йде на допомогу хворим на СНІД. Серед інших варіантів кольору є золотистий, сріблястий та сірий.

Головними ж відмінностями між стандартною моделлю та “плюс” є розмір - остання на 2 сантиметри довша та на 50 грамів важча. Ще однією суттєвою різницею між різними моделями є об'єм вбудованої пам'яті - він може бути 64 ГБ і 128 ГБ. Ця різниця здебільшого і впливає на ціну гаджету.

За більш ніж два роки з часу презентації Айфон 8 не втрачає популярності та залишається одним з найінноваційніших гаджетів. Перевірка часом лише пішла йому на користь та дозволяє новим користувачам бути впевненими у надійності та якості пристрою.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення