Художня література для молодших школярів. Книга Дивовижні пригоди в Лісовій школі

Дібрати літературу для своєї дитини відповідно до її віку досить складно. Тому, якщо «Тореадори з Васюківки» для вас завеликі, можете розпочати знайомство з творчістю Всеволода Нестайка з історії про лісових звірят — друзів зайчика, їжачка та інших.

Художня література для молодших школярів. Книга Дивовижні пригоди в Лісовій школі

З ними можна зустрітися на сторінках книг серії «Дивовижні пригоди в Лісовій школі». Кожна частина містить гумор, дотепні жарти, яскравих героїв та безліч захопливих пригод.

До, ре, мі… навчаємось усі!

Серії книг Пригоди в лісовій школі — бестселер української дитячої літератури. Добрі, щирі, трохи незграбні, але сповнені віри в дива, головні герої Кося Вухань — зайчик та їжачок Колько Колючка вступають до музичної лісової школи, яка змінить їхнє уявлення про світ, про життя та про самих себе. Там на персонажів чекатимуть пригоди та несподіванки, а під час навчання з ними траплятимуться курйози та кумедні випадки. Вони вже не такі собі страхополохи, що лякаються всього на світі, а дуже сміливі, дотепні, чуйні та винахідливі.

До будь-якого свята згодиться

Подарунковий комплект з 4 книг видатного українського дитячого письменника Всеволода Нестайка доречно придбати до будь-якого свята у житті малюка: на Новий рік, до Дня народження, Дня знань та ін. Крім повного зібрання книг, ви отримаєте також спеціальний бонус, корисний додаток для школярів — розклад занять, на якому намальовані головні герої оповідань. Подарунковий комплект:

  • У «Сонці серед ночі. Пригодах в павутинії» все тільки починається, читачі знайомляться з головними героями — учнями й учителями, організацією процесу навчання та відпочинку в школі та ін.
  • У «Секреті Васі Кицина. Енелолику, Уфі і Жахоб’яку» описані навчальні будні звірят: у їхньому класі з’явиться новачок, зламається годинник, без якого неможливо вчасно починати заняття, й трапиться ще багато дивовиж.
  • У «Загадковому Яшці. Сонячному зайчику і сонячному вовку» казкова лісова школа живе своїм життям, сповненим перемог і поразок, радощів і розчарувань, канікул та навчальних труднощів та ін.
  • У «Таємному агенті Порчі і козаку Морозенку. Таємницях лісею “Кондор”» на школярів-звіряток чекає знову-таки чекає чимало несподіванок, пригод та кмітливих вигадок.

Якщо перша книга знайомить читачів з головними героями — звірятами-учнями та їхніми лісовими вчителями, друга присвячена веселим пригодам, які трапилися із зайчиком, їжачком, білочкою, рисеням та іншими учнями у спеціалізованій музичній лісовій школі з ведмежою мовою викладання, то пригоди у Лісовій школі 3 частина розповідає про переддень Нового року, коли Колько та Коська потрапляють в полон до господаря Зими — лютого пана Крижана. Динамічний сюжет розгортається на тлі «морозних» декорацій. Хто визволить їх з цієї халепи та чи залишаться вони неушкодженими? Щойно розгорнете видання, не зможете займатися нічим іншим, аж доки самі не дізнаєтесь.

Переваги серії «Дитячий бестселер» від Видавничого дому «Школа»

Ми радимо вам обирати корисні презенти для своїх дітей, адже найкращий подарунок — якісна література. Звернувшись до серії книг Пригоди у лісовій школі, ви матимете видання з такими перевагами:

  1. Ілюстрації. Кожна частина має дотепні та яскраві малюнки. Їх дуже багато, тому на кожній сторінці діти із радістю знайдуть для себе нові деталі.
  2. Мораль історії. Кожне оповідання містить певний повчальний складник. Це подається настільки невимушено й необтяжливо, що малюки легко сприймають важливі життєві настанови.
  3. Якість видання серії книг пригоди у лісовій школі. Щільність палітурки, тверда обкладинка, цупкість сторінок, привабливе оформлення, зручний для читання формат — геть не повний перелік того, що приготував для вас Видавничий дім «Школа».
  4. Цікаві пригоди, дива, добро та несподіванки. Заохотити дитину до читання набагато простіше, якщо їй подобаються персонажі та сюжет. Книга Дивовижні пригоди у Лісовій школі повністю підтверджує це правило.
  5. Тепло́ та світло, історії, що рясніють цікавими подробицями, непересічними персоналіями — ваша дитина точно отримає усе перераховане у достатній кількості.

Зручно купувати не в лісі, а в крамниці

Серії книг Пригоди у Лісовій школі можна замовити на офіційному сайті Видавничого дому «Школа». А якщо ви не з Харкова, то завітайте до книжкових крамниць вашого міста та до офіційних представників видавництва. Вшануймо пам’ять геніального українського дитячого письменника Всеволода Нестайка, взявши до рук його безсмертні твори!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення