Інтернет-телебачення та його переваги перед традиційними каналами трансляції

Сьогодні поняття «інтернет-телебачення» чули, напевно, все. Але багато хто поки бояться цього хитромудрого словосполучення. Для перегляду фільмів або телепередач більшість користувачів вибирає традиційні варіанти - кабельне або супутникове телебачення. І мало хто здогадується, що інтернет-телебачення - це менш коштовна й, безсумнівно, набагато зручніша платформа для доступу до улюбленого телевізійного контенту.

Інтернет-телебачення та його переваги перед традиційними каналами трансляції

Інтернет-телебачення - це останнє слово в сфері телекомунікацій. На відміну від кабельного, супутникового й цифрового формату мовлення, інтернет-формат дає можливість контролювати процес перегляду телевізора. Інтернет-телебачення DIVAN.TV (або OTT телебачення) - недосяжна раніше послуга, що поєднує в собі високу якість сервісу, помірну вартість наданого спектра каналів й додаткових опцій, а також відкриває перед користувачами унікальні можливості:

● відтепер непотрібно вибирати кабельного провайдера, домовлятися про пакет каналів або довго й прискіпливо налаштовувати супутникову антену, щоб подивитись довгоочікуваний спортивний матч або серіал. Для користування інтернет-телебаченням потрібен всього лише доступ до всесвітньої павутини, який зараз є в кожному населеному пункті;

● наявність архіву фільмів і телепередач за останні 14 днів. Іншими словами, якщо раніше треба було підлаштовувати свій розклад під графік телевізійних трансляцій, то відтепер є можливість дивитись запис спортивного матчу, концерту чи прем'єри фільму;

● сервісом передбачена спеціальна інтелектуальна система, що дозволяє, з огляду на тематику і спрямованість попередніх переглядів користувача, самостійно підбирати контент;

● кінотеатр на 50000 кінофільмів різних жанрів на рік - це мрія кожного кіномана;

● інтернет-телебачення передбачає безліч інших додаткових опцій, таких як: пропуск реклами, можливість ставити ефір на паузу, доступ до програми телепередач прямо з телеекрану та інше.

Безсумнівно, активний розвиток і широке поширення інтернет-телебачення сприяє значному росту його популярності серед користувачів. Телевізійне мовлення нового покоління необмежене стандартним переліком каналів як звичайне ефірне, й додатковою добіркою за окрему плату, як кабельне або супутникове телебачення, а надає доступ до понад 160 каналів.

Єдиний недолік, який слід зазначити - це проблемне мовлення за умов повільного інтернет зв'язку. Але такі недоліки можуть проявитися лише в окремих ситуаціях, й при сучасному рівні розвитку технологій з кожним роком їх кількість неухильно зменшується.

Інтернет-телебачення надає сучасній вільній людині можливість вибору, що і коли дивитись. А це дорогого коштує.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення