Як не набрати зайву вагу вдома під час карантину: 5 правил

​Самоізоляція і карантин залишаються найефективнішими на сьогоднішній день методами стримування пандемії коронавируса.

Як не набрати зайву вагу вдома під час карантину: 5 правил

Втім, є одна проблема: за час карантину можна істотно поправитися. Рухаємося менше, а спокус більше, та й перекуси через нудьгу теж ніхто не відміняв.

Як зберегти фігуру і не набрати зайву вагу під час карантину і самоізоляції, дізнавайтеся в матеріалі "Надзвичайних новин".

Склянка води зранку

Стакан води з самого ранку - один з способів, який допоможе «розбудити» ваш метаболізм. Крім того, вода заповнить простір шлунка і за сніданком ви з'їсте менше.

Не пропускайте сніданок

У перший час після підйому ви обов'язково повинні поснідати - таке непорушне правило. Перша ранкова трапеза допоможе підтримувати здоровий рівень цукру в крові, підштовхне обмін речовин і зробить його більш активним, а ще - допоможе вам не перекушувати протягом першої половини дня і спокійно дочекатися обіду.

Більше гуляйте

Під час карантину можна гуляти - головне робити це в місцях, де людей небагато і є можливість зберігати безпечну дистанцію. Якщо недалеко від вашого будинку є парк, сквер або набережна, ви цілком можете щодня виходити на прогулянку. Головне - будьте обережними при виході з будинку: не торкайтеся дверних ручок і поверхонь голими руками, натискайте на кнопки ліфта зубочисткою або сірником, не торкайтеся до обличчя руками під час прогулянки, а після неї відразу ж вимийте руки.

Складіть графік тренувань

Домашні тренування - прекрасний спосіб підтримувати потрібний рівень активності. Складіть графік і обов'язково намагайтеся його дотримуватися. Якщо не довіряєте собі, домовтеся з друзями, щоб вони віддалено контролювали вас.

Контролюйте апетит

Всякий раз, коли відчуєте голод, робіть паузу. Випийте трохи води та не намагайтеся таким чином «зажувати» нудьгу, стрес або тривогу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення