Як носити модні цього літа комбінезони

Ну так. Історія їх виникнення не надто романтична і надихаюча. І що з того, що пішли вони від клоунів і блазнів? Але почекайте, ці люди несли радість і щастя, а справа ця іноді вимагає вправності (сучасні жінки, які також несуть радість і щастя, це знають).

Як носити модні цього літа комбінезони

Комбінезони як «серйозний одяг» закріпилися в дихаючі свободою 70-ті, чому багато жінок дуже вдячні (особливо вранці). І тепер зірки і вчителі, лікарі і бізнесвумен, модні стилісти і домогосподарки люблять їх ніжною любов'ю.

У цьому сезоні комбінезони на особливому почесному місці. З чого їх тільки не шиють: з деніму, віскози, шовку, сатину, шифону ... Залишилося уточнити якій формі яка модель підійде. І які конкретно моделі актуальні на сьогоднішній день.

Які комбінезони зараз в тренді?

Ну, в першу чергу, це, звичайно, мереживні і шифонові моделі. Дизайнери цього літа дають добро на напівпрозорі матеріали. Комбінезони з мережив, напівпрозорого шифону, з шифону з вигадливим принтом просто заворожують. Східні нотки - сама ніжність - закутати образ в хмарки елегантності і жіночності.

комбінезони тімбо

Ще один момент літніх комбінезонів - моделі з кнопками, пряжками, ланцюгами і ланцюжками. Так дизайнери вирішили нагадати, що у клоунів і блазнів практичний одяг, в свою чергу, цей одяг запозичили «робочі всіх країн». І там, де пройшлася індустріалізація, залишив слід він: комбінезон.

Так як, дизайнери цього літа вивели на подіум не тільки сліпучий безневинний білий, але і густий чорний, популярні, відповідно, чорні вечірні комбінезони. Прекрасна альтернатива вечірнім сукням. Адже така річ - прекрасна можливість виглядати урочисто, але відчувати при цьому себе максимально зручно і комфортно.

Що сказати щодо «принтів комбінезонових»? Абстракція, милі дами, абстракція. Розлучення, плями, півтони. Кольорове на білому, на сірому, на чорному, на кольоровому, на всьому ...

Нова космічна ера, як то кажуть. Такий принт відмінно коригує фігуру, до слова.

Сорочковий верх. Ну да, сукні-сорочки, чоловічі елементи, все це дуже модно і популярно зараз, а тому не може залишитися непоміченим. Воріт на чоловічий манер, що підкреслює ніжну жіночу вилицю і пухкі ніжні губи ... У-ух, що може бути привабливішим?

Як же його, ненаглядного, вибрати?

Головне правило при виборі комбінезона: робити це з любов'ю. До себе.

Щасливим власницям красивих широких стегон краще всього йдуть моделі, які не сидять в обтяжку. З кльошом від стегна або прямими класичними брюками зі стрілками.

Ідеально, якщо вони закривають каблук, який при такій фігурі бажано надягати під комбінезон і будь-який інший довгий одяг.

Дівчатам, чиї красиві широкі стегна комбінуються з маленькими грудьми, формуючи, таким чином, фігуру типу «груша», варто звернути увагу на комбінезони з акцентом у верхній частині моделі, доречним драпіруванням, яскравими деталями.

Пощастило ж дамам з великими пишними грудьми! Мрія багатьох чоловіків потребує не зайвому підкресленні, а лише в гідному обрамленні. Тому увагу з верху доречно буде трохи змістити вниз. Це допоможуть зробити моделі різних кольорів верху і низу, цікаві деталі на стегнах і литках: одвороти, кулиски, драпірування.

Дівчатам з хлопчачою фігурою, милим худишкам, підійдуть всі моделі, що формують обсяг, за допомогою оборок, драпіровок. Це моделі без бретелей з гумкою на грудях, що створюють складки. Або, навпаки, широкі бретелі.

Комбінезон - неймовірно зручна і стильна річ, обов'язково обзаведіться, якщо ще не встигли!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення