Як отримати відшкодування за ДТП, та смерть в Європі?

Ринок страхових послуг в країнах Європи передбачає відповідальність страхової компанії, за травми та смерть невинних осіб в ДТП, до 5 мільйонів Євро.

Як отримати відшкодування за ДТП, та смерть в Європі?

Інформація для подорожуючих, а також для тих хто працює за кордоном! Якщо з Вами та Вашими рідними на території Європейського союзу стався нещасний випадок. Пам'ятайте!!! Сім'я може отримати повернення всіх поточних витрат та отримати компенсацію. Згідно законів країн Європи, при настанні нещасного випадку, фінансову відповідальність за причинену шкоду майну та здоров'ю несе винуватець. По причинам діяльності/бездіяльності якого сталася трагедія. Мається на увазі: ДТП, смерть на виробництві та на будові, травми та переломи на слизькій поверхні.

В разі настання ДТП, травм або смерті на роботчому місці. Медичні установи за кордоном надають першу необхідну допомого, знімають загрозу життя, та стабілізують стан пацієнта. Далі, травмованого відправляють лікуватися за місцем постійного проживання, додому. Медичний заклад, у свою чергу вимагає оплати наданих медичних послуг.

При наявності фактури, страхова компанія має обов'язок компенсувати витрачені Вами кошти лікування в лікарнях за кордоном. Також від страхової потрібно вимагати компенсацію за отримані пошкодження та психологічну травму. Однозначно коли в країнах ЄС помер Ваш родич, поверненути кошти за втрату потенціного доходу та моральний біль можуть найближчі члени родини потерпілого (чоловік/дружина, діти, батьки, брати/сестри).

Термін позивної давності проти винуватця, та страхової компанії, в більшості розвинених Європейських країнах становить понад 15 років. Тобто коли аварія сталася навіть 15 років тому назад - Ви маєте право на відшкодування понесених збитків, моральної шкоди, та пережитих страждань.

Як правило притензії про отримання виплати до страхових компаній затягуються та розглядаються в суді. Де позивачем є потерпілий, або його сім'я, а відповідачем - страхова компанія, роботодавець чи третя винна сторона. Самостійно відстояти адекватну виплату від винуватця аварії досить тяжко. Ліквідатор шкоди, витрати сім'ї, та втрату доходу занижують, а моральну біль та пережиті страждання не враховують. Тому краще всього скористатися послугами адвоката.

Для громадян України, Білорусі, Молдови, адвокати фірми ТОВ "АВОКАТ В ЄВРОПІ", готові надати безкоштовну консультацію, в телефонному режимі. По законодавстві країни в якій перебуває клієнт, тобто потрапив в Дорожньо Транспортну Пригоду, дістав перелом, загинула Вам близька людина.

Експерти оцінять ситуацію що трапилася з Вами та Вашими близькими. Забезпечать правильність оформлення всіх необхідних документів. Та допоможуть у веденні справи про повернення коштів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення