Як вибрати двокімнатну квартиру в ЖК ЧИКАГО

CHICAGO Central House — житловий комплекс нового покоління в центрі Києва. Приваблює ефектною архітектурою, високотехнологічною системою безпеки й продуманою внутрішньою інфраструктурою. Новобудова знаходиться в Голосіївському районі столиці, за 5 хвилин на автівці від Хрещатика. Введена в експлуатацію влітку 2019 року. Клас нерухомості — «бізнес».

Як вибрати двокімнатну квартиру в ЖК ЧИКАГО

Особливості, на яких варто зупинитися

Центральне розташування ЖК ЧИКАГО — беззаперечна перевага об'єкту. Житловий комплекс знаходиться на вулиці Антоновича. Над реалізацією працює девелоперська компанія SAGA Development, відома на українському ринку нерухомості завдяки проєктам RYBALSKY, NEW YORK Concept House, EINSTEIN Concept House тощо.

Будівництво велося за монолітно-каркасною технологією. Цегляні стіни утеплювали мінеральною ватою. Будинок під'єднано до централізованої системи опалення.

Є дворівневий підземний паркінг, що дає змогу убезпечити транспортний засіб від ушкоджень зловмисниками.

Переваги двокімнатних квартир у ЖК CHICAGO

Ергономічні двокімнатні квартири в ЖК CHICAGO — приваблива пропозиція для тих, хто планує мешкати наодинці, подружжя та сім'ї з однією дитиною. Максимальна площа становить 129,83 кв. м, мінімальна — 67,75 кв. м. Передбачено простору спальню, вітальню, кухню, ванну кімнату та санвузол для гостей. Лоджія — прекрасне місце для лаунж-зони. Тут можна зустрічати світанки за чашкою кави й проводжати заходи сонця за келихом вина і приємним спілкуванням. Продаються двокімнатні квартири, де є гардеробна.

Інші варіанти, доступні для покупців

  • Однокімнатне помешкання від 44,68 до 86,17 кв. м. Є велика кухня, простора спальня, санвузол, балкон або лоджія (залежно від планування).
  • Трикімнатне помешкання від 94,82 до 152,29 кв. м. Передбачено дві спальні й велику вітальню. Є ванна кімната і санвузол. На лоджії можна облаштувати обідню зону.

Можна придбати дворівневу квартиру від 94,82 до 234,75 кв. м. На першому рівні знаходиться простора вітальня, яка об'єднана з кухнею, санвузол і лоджія. На другому — спальні, санвузол, гардеробна кімната й лоджія. Плануваннями передбачено сходи, які додають вишуканості інтер'єру.

Висота стель — три метри. Вікна панорамні, що забезпечує оптимальну інсоляцію.

Транспортна доступність

Поруч із будинком знаходяться зупинки наземного громадського транспорту і три станції метро — «Олімпійська», «Площа Льва Толстого» і «Палац спорту». Недалеко від житлового комплексу розташований PinchukArtCentre, Національний академічний драматичний театр ім. Івана Франка, Київський національний університет ім. Тараса Шевченка, фітнес-клуб «Гран-Прі», медичні установи, супермаркети і ресторани.

Деталі щодо вартості та умов купівлі нерухомості повідомлять представники відділу продажів. Телефонуйте!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення