Як знайти лікаря-алерголога у Києві

​Алергія - захворювання, з яким в однаковій мірі зіштовхуються як маленькі, так і дорослі пацієнти. До того ж, алергічні хвороби можуть виникати раптово, навіть коли людина ніколи в житті до цього на них не страждала.

Як знайти лікаря-алерголога у Києві

І симптоми можуть кардинально відрізнятись і виклкати як незначний дискомфорт, так і нести пряму загрозу життю, особливо якщо це набряки слизових оболонок дихальних шляхів. Тож в жодному разі не слід ігнорувати дане захворювання чи вдаватись до самолікування. На щастя, знайти кваліфікованих фахівців з цього питання у Києві можна за декілька хвилин. Дані перевірених лікарів-імунологів та спеціалізовані клініки, а також відгуки на їх роботу, розміщені за посиланням Health 24

Сервіс Health 24 дозволяє побачити каталог з ряду спеціалістів чи медичних закладів, побачити територіальне розташування на карті Києва, отримати їх контакти, ознайомитись з рейтингом, відгуками та описом. Так, наприклад, лікарі у своїх біографіях зазначають стаж роботи, категорію та кваліфікацію, вчені звання, основну і суміжні спеціалізації.

Так, лікарі-алергологи, які спеціалізуються на захворюваннях верхніх дихальних шляхів часто також займаються ОРВІ та іншими вірусними захворюваннями, знаються на отоларингології. Часто алергологи також спеціалізуються на лікуванні астми у дорослих та дітей.

Для алерголога також звичним є поєднання основної спеціалізації з імунологією, оскільки алергічні реакції є по суті неправильними реакціями імунної системи.

Оскільки часто алергії проявляються реакціями на шкірі, то в каталозі Health 24 можна також знайти алергологів-дерматологів, які допоможуть позбавитись дискомфорту.

Значний відсоток аутоімунних захворювань також становлять харчові алергії. Тож у деяких випадках лікарю-алергологу також треба знатися на гастроентерології. І таких спеціалістів також можна знайти за допомогою сервісу Health 24.

До того ж, на сайті можна знайти лабораторії та фахівців, які візьмуть алергопроби та визначать, на що саме в пацієнта апергія.

Окрему категорію також становлять дитячі алергологи та лікарі-педіатри, які спеціалізують на лікування алергічних реакцій у дітей. Вони допомагають малюкам вилікуватись від типових дитячих алергічних захворювань.

Health 24 надає дані виключно лікарів з відповідною освітою та кваліфікацією, а також ліцензовані Міністерством охорони здоров'я клініки. Тож довірити піклування про здоров'я ви будете виключно професіоналам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення