Які стандартні розміри вхідних дверей?

Вхідні двері на сьогоднішній день це не лише надійний рубіж, який захищає будинок від зловмисників, але і важливий елемент декору, що дозволяє гармонійно поєднати окремі деталі екстер’єру у привабливу композицію.

Які стандартні розміри вхідних дверей?

Широкий вибір моделей, покриття та додаткового оздоблення дозволяє підібрати оптимальний варіант, а запропоновані на вибір декілька розмірів – обрати необхідний практично у будь-якому випадку.

В салонах ТМ марки Дверний Олімп або на сайті https://dvernoyolimp.com.ua/vxodnyie-dveri/ представлено понад 800 моделей вхідних дверей від найкращих виробників. Там можна замовити дверні полотна як стандартних, так і нестандартних розмірів, отримати кваліфіковану консультацію, індивідуальний підхід та ряд додаткових послуг, які дозволять не хвилюватися про пошук підрядників для встановлення обраної моделі – якісний монтаж виконають спеціалісти компанії.

Стандартні розміри – які вони

При виготовленні вхідних дверей береться до уваги той факт, що саме через них у разі необхідності будуть заноситися о помешкання певні масивні предмети великих розмірів, так яких меблі або побутова техніка. Виходячи з цього виробники найчастіше виготовляють моделі з такими параметрами, які вважаються стандартними:

  • Ширина. Зазвичай становить не менше 850 мм. У різних виробників може коливатися від 860 до 980 мм. Ці розміри вказані для одинарних дверей. Для полуторних дверей ця величина стала для більшості фабрик, та становить 1200 мм.
  • Висота. Стандартом вважається 2040-2050 мм, цей параметр використовується для всіх дверей.

Переваги дверних полотен у стандартних розмірах:

  • Менший ціновий діапазон завдяки сталості виробничої лінії. Багаторазова зміна параметрів вимагає додаткових витрат.
  • Зменшена вірогідність виготовлення браку, оскільки лінія не потребує частої зміни налаштувань.
  • Велика кількість моделей, що дозволяє покупцю обрати найкращий для себе варіант.
  • Зручність для клієнтів – під час виконання ремонтних робіт або побудови будинку можна заздалегідь спланувати розмір дверного отвору, залежно від потреб.
  • Оптимальне співвідношення ціна-якість, оскільки на виробництві точно знають, яку кількість матеріалі треба використати.

Які стандартні розміри вхідних дверей

Що робити, якщо дверний отвір значно відрізняється від стандартного?

У таких випадках багато фабрик пропонує можливість виготовлення моделі під замовлення згідно з індивідуальними параметрами. Зазвичай передбачений окремий прорахунок та спеціальні націнки. Однак, на противагу ви отримаєте вхідні двері, які будуть максимально точно відповідати саме вашим потребам та смакам.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення