Ювелірні сережки із золота: як вибрати бездоганну коштовність

Сережки дарують і в якості першої прикраси для красунь, і як подарунок для себе, і коханій на день народження. Золотий виріб - пам'ять на довгі роки і аксесуар, який ніколи не виходить з моди. Купити сережки в жовтому, червоному або білому кольорі золота - вибір залежить від палітри вашого ювелірного гардероба. Ціна залежить не від палітри, а від ваги сережок і складності роботи.

Ювелірні сережки із золота: як вибрати бездоганну коштовність

ежки дарують і в якості першої прикраси для красунь, і як подарунок для себе, і коханій на день народження. Золотий виріб - пам'ять на довгі роки і аксесуар, який ніколи не виходить з моди. Купити сережки в жовтому, червоному або білому кольорі золота - вибір залежить від палітри вашого ювелірного гардероба. Ціна залежить не від палітри, а від ваги сережок і складності роботи.

Види ювелірних сережок із золота

Сережки із золота - одні з найпопулярніших прикрас і подарунків. Завдяки різноманітності в дизайні і гнучкій ціновій політиці дівчата можуть вибрати золоті сережки на будь-який смак. https://ukrzoloto.ua/ розповідає про найбільш трендові моделі:

  1. пусети, гвоздики з мініатюрними камінчиками підходять на будь-який випадок і до будь-якого гардеробу;
  2. модель на англійському замку без вставок і з напівдорогоцінним і дорогоцінним і синтетичними каменями;
  3. сережки-кільця різного діаметру без декору і інкрустовані камінням;
  4. прикраси з емаллю кольоровий і чорно-білої;
  5. Кафи і клаймбер;
  6. дитячі сережки в фантазійному дизайні.
  7. двосторонні сережки - Джекет.

585 проба ідеально підходить для щоденного використання, оскільки вироби не дряпаються і золото довго виглядає бездоганно.

Сережки з червоного золота: як носити

Насичений відтінок золота - один з улюблених в Україні. Червоні сережки в золоті або сріблі з позолотою входять в топ улюблених подарунків уже багато десятиліть. Цей колір золота завжди вважався символом достатку і розкоші, але в останні роки червоний метал набуває нових значень. І каталог «Укрзолото» пропонує не тільки посипані фіанітами екземпляри, але і повсякденні сережки без каменів. Поради як правильно носити сережки в червоному кольорі металу:

  • щедро декоровані моделі надягайте з вечірніми сукнями, блискучими нарядами;
  • гладкі сережки типу конго або клаймбер доречні в стилі casual;
  • оригінальні варіанти з незвичайною текстурою доречні в будь-якій ситуації, але орієнтуйтеся на розмір сережок;
  • протягання довжиною до 5 сантиметрів доречні і в діловому стилі;
  • сережки-гвоздики - універсальна модель в будь-якій ситуації.

сережки золоті

Якщо хочеться подарувати або купити для себе безпрограшну модель сережок - зробіть ставку на коштовність без вставок. Ціна на такі екземпляри буде залежати від ваги металу і складності дизайну, а гладка або матова поверхня сережок підкорить з першого погляду. Такі прикраси не підведуть, коли немає часу на підбір деталей до різних образів, але хочеться виглядати надзвичайно! Також UkrZoloto рекомендует звернути увагу на особливості правильного зберігання і носіння виробів. Золото - простий в догляді метал. Досить регулярно протирати сережки фланелевою або замшевою серветкою і раз на місяць замочувати прикрасу в мильному розчині і протирати спиртом.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення