Канібали і маніяки: Сім вбивць, які лютували в Україні

 Depo

Громадськість шокувала історія вбивств в одній із багатоповерхівок Києва

Канібали і маніяки: Сім вбивць, які лютували в Україні

Як зазначають у ЗМІ, чоловік приїхав до своїх дядька, тітки і племінника, аби позичити гроші.

Втім, гостини обернулися трагедією. Племінник вбив своїх родичів, розчленив, зварив і закатав у банки. Таким чином 29-річний нелюдь вирішив приготувати тушонку з людського м'яса.

Сусідів спантеличив важкий трупний запах у під'їзді, і вони викликали поліцію.

Коли ніхто не відчинив, правоохоронці зламали двері у квартиру і в той самий момент почули звук пострілу. Канібал наклав на себе руки. На жаль, за останні одинадцять років ця жахлива історія - далеко не єдина. Журналісти запропонували згадати нелюдів, які коїли найстрашніші злочини в нашій країні.

Столичний маніяк-жононенависник

Весною 2015-го впродовж двох днів маніяк напав на двох жінок. В якості зброї чоловік обрав мисливських ніж. У жертв були зламані ребра, жінки були сильно побиті, зґвалтовані і пограбовані. Так само злочинець вчинив з третьою жертвою, але їй вдалося вижити, а потім - упізнати нападника.Чоловіка затримали за келихом пива. Як виявилося, злочини чинив громадянин Узбекистану, який відбув покарання у одній з російських в'язниць за розбійні напади і був випущений за амністією. З цього моменту він і почав вбивати - позбавив життя п'ятьох мешканок Азербайджану і двох москвичок.Мотив злочину виявився абсурдно-божевільним - чоловік з дитинства ненавидів жінок.

Канібал з Донеччини

У 2010-му в Димитрові затримали 71-річного чоловіка. Сусіди розповіли правоохоронцям, що випадково побачили на його дворі людський череп.

Як виявилося, коли до чоловіка зайшов малознайомий приятель, між ними розпалилася сварка. Злочинець зарубав гостя сокирою.Пізніше криміналісти виявили на кухні плями крові, а у підвалі - запаси людського м'яса. Чоловік зізнався, що з'їв свою жертву та ще й пригостив м'ясом знайомих, які ні про що не підозрювали. До цього мешканець Димитрова їв собак і котів, а під впливом алкоголю вирішив спробувати ще й людину.

Онук, який жував бабусю

У 2010-му у Симферополі 26-річний хлопчина пробив череп власній бабусі.За словами сусідів, хлопець завжди був ввічливий, ошатно вдягнений, не пив і не палив. Але незадовго до вбивства захопився релігією.Одного дня в гості навідався батько хлопця і побачив, що всі вікна, крім одного, забиті. Залізши всередину, заскочив власного сина в одних трусах над трупом бабусі. У жінки був проломаний череп, а хлопець намагався відкусити її вухо. Побачивши це, батько стрімко спустився назад у двір і викликав поліцію. За допомогою газу злочинця "викурили" з квартири.

Серійний вбивця з Києва

У серпні в столиці, біля метро "Академмістечко" чоловік накинувся з ножем на 20-річну дівчину. Після того, як дівчина сказала незнайомцю слово поперек, він вдарив її ножем у живіт. Жертві вдалося вижити, а нападника схопили.Пізніше чоловік сам зізнався у вбивстві трьох жінок, які здійснив у Дарницькому районі Києва. Першу жертву - свою знайому - він вбив у квітні. Тіло ж закопав біля станції аерації.Другою жертвою стала бездомна жінка, тіло якої вбивця прикрив гілками. З третьою злочинець перебував в інтимних стосунках. Але після сексу в чагарнику просто задушив її, а тіло підпалив. У вказаних місцях поліції вдалося розшукати рештки усіх трьох жінок.

Людожери з Нової Каховки

Володимир Довгий з подругою Ольгою Мельник вбили десять жінок у Новій Каховці. Усіх розчленили, зварили з людського м'яса тушонку, закатали її у трилітрові банки, а потім з'їли.

Як пізніше розповідав злочинець, смак людського м'яса нагадує баранину. Все почалося з того, що Довгий пообіцяв Мельник вбивати усіх, хто її ображатиме. А одного вечора Ольга привела додому жінку і сказала своєму співмешканцю, що її знайому треба вбити. Вбивала пара разом, Ольга вдарила першою.Список регулярно поповнювався. При цьому в банки потрапляли жінки, яких ніхто не шукатиме - повії, наркоманки, дівчата, які приїхали у місто шукати щастя.Коли померла сама Ольга, Володимир на певний час припинив жахливі злочини. Але якось запросив у гості знайомих - чоловіка і жінку. Під час розмови виник конфлікт, і Довгий зарізав чоловіка прямо на очах у знайомої. А їй запропонував бути новою співучасницею. Зранку жінці вдалося вирватися з квартири, після чого жінка зразу звернулася до поліції. У 2005-му році канібала було заарештовано.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення