Кредит онлайн: коли він вигідний, нюанси оформлення, переваги та ризики

Термінова позика на карту в режимі онлайн - прогресивна послуга, значимо потіснила багато банківських кредитних продуктів, і стрімко набрала актуальності серед населення.

Кредит онлайн: коли він вигідний, нюанси оформлення, переваги та ризики

Її популярність обумовлена тим, що вона дозволяє вирішити проблеми, коли гроші потрібні тут і зараз, потрібна певна сума до зарплати або на непередбачені витрати. Терміново, без застави, поручителів, підтвердження доходів і оформлення документів отримати кредит на карту цілком реально, якщо скористатися послугами мікрофінансової організації, яка видає мікрокредити в режимі онлайн. У багатьох ситуаціях це дуже зручно і цілком вигідно.

На видачі мікрокредитів через інтернет спеціалізуються ліцензійні МФО. Наростаючий попит на послугу сприяє високій конкуренції. Компанії залучають потенційних позичальників більш вигідними пропозиціями - перший кредит під 0%, нижча % ставка, акції, промокоди, видача онлайн-позик людям із зіпсованою КІ і т.п.

Особливості послуги миттєвий кредит на карту

Це прогресивний експрес варіант отримання грошей в борг. Для оформлення позики потрібно тільки доступ до інтернету, особиста банківська карта і паспорт з відміткою постійної / тимчасової реєстрації. На сайті позичальник вказує потрібну суму і терміни кредитування, заповнює невелику анкету і подає заявку на отримання мікропозик. Після схвалення, в режимі онлайн підписує договір з кредитором за допомогою електронного підпису (цифри з смс, поставлена галочка під умовами договору). Гроші надходять на карту практично миттєво, позичальник знімає і отримує кредит готівкою, оформлений буквально за 10-20 хвилин.

Таким способом взяти гроші в борг може кожен повнолітній громадянин - який офіційно/неофіційно працює, студент, пенсіонер, матуся в декреті. Стать, соціальний статус, рід занять не мають значення.

Переваги, недоліки і що потрібно врахувати

Відразу про ризики. Одна з особливостей послуги онлайн кредиту на карту - це видача невеликих сум, діапазон до 15000 грн, а також короткостроковість кредиту. Такі позики видаються терміном від 5 до 30 днів. Тому потрібно зважити всі ризики, так як при несвоєчасному погашенні взятої суми з відсотками, вам будуть нараховані штрафи. Але більшість МФО передбачили можливість продовження термінів, зробивши доступною кожному клієнту функцію пролонгації. Тобто, якщо вчасно віддати не виходить, можна тільки сплатити відсотки за фактичний термін користування кредитними коштами та продовжити терміни знову ж на 5-30 днів.

Ще один лякаючий багатьох факт - висока річна % ставка. Але вона виправдана ризиками, які несе сама мікрофінансова організація, так як видає гроші в борг у режимі онлайн і без документів. Якщо гроші потрібні терміново і на короткий термін, то онлайн кредит на карту вигідний по всіх параметрах.

Ключові переваги отримання кредиту онлайн

• Швидко і дуже зручно - все оформлення в режимі online, рішення вже через 5 хвилин, переказ грошей на карту миттєво.

• Всього 1 документ для отримання мікропозик - паспорт.

• Без відмови і на будь-які цілі - в МФО схвалення за заявками 99%, вас не питають, на які цілі потрібні терміново гроші.

• Можливість отримати мікрокредит з поганою КІ і непрацюючим особам.

• Особистий кабінет на сайті МФО - повний контроль за кредитом.

• Зручність погашення позики - частинами або повною сумою через інтернет-банкінг, електронний гаманець, термінали, банківські каси.

• Можливість дострокового погашення - оплата виданої суми і % за фактичний час користування позиковими засобами.

Як бачите, переваг більше. Якщо гроші потрібні терміново, зважте всі "за" і "проти", подавайте заявку онлайн і отримуйте кредит на карту вже через пару хвилин.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення