Лжецілителі від імені «Надзвичайних новин» продають «диво-ліки» (фото)

​Лохотрон аферистів від імені селебрітіз в стилі «сода лікує все! від вас приховували цю інформацію» набирає обертів. На цей раз шахраї використали імена ведучих програми «Надзвичайні новини» - Костянтина Стогнія та Вікторії Сеник.

Лжецілителі від імені «Надзвичайних новин» продають «диво-ліки» (фото)

Аферисти не припиняють шукати нові способи, як надурити громадян. На цей раз шахраї, які через інтернет продають «чудо-препарати», від яких виліковуються всі недуги, використали у своїй брудній рекламі ведучих програми «Надзвичайні новини».

Шахраї не посоромилися скопіювати на своїй інтернет-сторінці окремі елементи сайту «Надзвичайних новин», адже навіть аферисти знають, яку довіру викликають матеріали програми Костянтина Стогнія.

«Аферисти і препарат, який вони продають, не мають ніякого відношення ані до ведучих програми «Надзвичайні новини», ані до сайтів телеканалу ICTV. Більше того: «ліки» шахраїв можуть нанести шкоду вашому здоров'ю!», - йдеться в заяві телеканалу.

На жаль, останнім часом в мережі все більше способів обману для заробітку в інтернеті. Костянтин Стогній, Вікторія Сеник, Маша Єфросиніна, Дмитро Карпачов, Настя Каменських - далеко не повний список відомих особистостей, які за останній час постраждали від свавілля шахраїв.

Під виглядом реклами пройдисвіти розміщують нібито відгуки зірок про різні медичні препарати.

Препарати мають абсолютно різні показання: від таблеток для схуднення до мазі від варикозу. Але так звані «ліки» не тільки незаконні, вони ще можуть завдати шкоди неуважним покупцям, які потрапили на гачок аферистів.

«Закликаємо Вас не займатися самолікуванням, бути пильними і не дозволяти аферистам наживатися на вас!», - сказано в зверненні телеканалу до глядачів і читачів.

Ведучий програми Костянтин Стогній в свою чергу попередив: «Ми з юристами визначилися: це слава! І будемо притягати до відповідальності тих, хто найбільше зарвався. І тих, хто обманює людей, намагаючись під нашим брендом проштовхнути якесь даремне ла@но але під виглядом ліків».

В цілому ж, констатує автор проекту, випадок з рекламою антиварикозного гелю, який подається як розслідування від журналістів, це чергове поповнення в дурдомі.

«Ми вже якось звикли, що у популярності є інший бік. Частенько доводиться чути, як журналістами «Надзвичайних новин» лякають чиновників. Або раніше дивувався тому, скільки у мене раптово з'явилося «дітей», «братів» і «сестер». А під нашим ім'ям стільки з'явилося фейкових сюжетів і «новин», що просто не хочеться засмічувати сторінку», - зазначив Стогній на своїй сторінці в Facebook.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення