Московський Слідком "замели" через сварку прекрасних дам

 Golbis.com

Коли сперечаються прекрасні дами, а ви збираєтеся втрутитися, спочатку з'ясуйте, які сили стоять за кожною дамою, бо безпритульними вони бувають рідко. Щоб не опинитися зі своїм хвостом і копитом сатира перед 20-метровим Зевсом в лютому гніві.

Московський Слідком "замели" через сварку прекрасних дам

На картинці Жанна Кім.

Акт 1. Покарати по дизайну

Отже, дві божественно прекрасні дами — Жанна Кім і Фатіма Масикова — посварилися. Жанні — господині ресторану Elements — не сподобався дизайн, зроблений для ресторану Фатімою.

Фатіма Масикова

А та — звередувала та зажадала доплати у сумі 100,000 євро, вже після того, як отримала за роботу більше півмільйона. Гроші смішні, але образа не смішна. Платити Кім відмовилася, і до неї в ресторан прибула група озброєних людей, очолювана ветераном сонцевської ОЗУ, на чолі з великим злодієм Андрієм Кочуйковим, кличка Італієць.

Акт 2. Нестерпна занудность адвокатів

У ресторані Італійця і його гвардійців зустрів адвокат, голова адвокатської контори "Диктатура Закону", ветеран КДБ СРСР, Едуард Буданцев з парою супроводжуючих його адвокатів. Ви пробували коли-небудь сперечатися з адвокатом? Сперечатися з паном Буданцевим виявилося настільки нестерпно важко, що група Італійця запропонувала Буданцеву "підемо вийдемо".

На ґанку ресторану особистий охоронець Італійця, а за сумісництвом лідер футбольних фанатів Олексій Китаєв , завдав адвокату удар в обличчя, відправивши в нокдаун зі зламаною нижньою щелепою.

Падаючи, адвокат відкрив вогонь з нагородного Беретті та "випадково" убив Китаєва, ще одного охоронця Італійця і важко поранив самого крадія. Тільки підоспілі сили МВС, які приїхали разом з Італійцем в якості ескорту, врятували групу від повного знищення. Виявилося, що голова адвокатської контори є дуже хорошим стрільцем. Помилуйтеся на його симпатичне, але досить вольове обличчя.

Акт 3. На дошці з'являються фігури побільше

Адвоката Буданцева помістили під домашній арешт за вбивство двох осіб, а на Італійця відкрили справу за вимагання в особливо великих розмірах. Італієць виявився у "Матроській тиші" разом з уцілілим охоронцем. Але історія тільки починалася...

За злодієм Кочуйковим стояв один з найавторитетніших Злодіїв в Законі Росії — Шакро Молодий — в миру Захарій Князевич Калашов.

Виявилося, що пан Калашов контролює Слідчий Комітет Москви, і він сам заїхав у СК, пройшов у кабінет до слідчого і там повідомив Італійцеві, що йому не треба хвилюватися. Він буде звільнений і виправданий, а ось Буданцев буде відповідати за вбивства. Ось на фото сам Захар Князевич.

Акт 4. Сашка, Сашко, чи бути нам в печалі...

Однак виявилося, що слідчих, пов'язаних з Калашовим, Італійця і самого Калашова вже "розробляє" Управління Контррозвідки ФСБ. Покровитель Жанни Кім невідомий, але це мабуть чоловік великих можливостей.

“Саме 1-я служба ( контррозвідка ФСБ) почала розробку слідчих. Вона провела важкі ОТМ "(оперативно-технічні заходи)"

Почекали підвезення в СК мільйона євро і "замели" всіх. Аудіо та відео записи є вичерпними.

У в'язниці вся верхівка Слідчого Комітету Москви. Всі вони були найблищими соратниками і протеже пана Олександра Бастрикіна - і зараз похитнулося становище самого непохитного ветерана малишевскої ОЗУ і Маршала Російської Юстиції. Події продовжують розвиватися.

А ви кажете... дівчата посварилися.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення