Мракобісся «під кайфом»: сусід облив чоловіка кислотою через будівництво (відео)

Сусід-наркоман облив чоловіка кислотою через будівництво. Втім, із цього історія конфлікту тільки почалася…

Мракобісся «під кайфом»: сусід облив чоловіка кислотою через будівництво (відео)

Чи добре ви знаєте мешканців свого багатоквартирного будинку? Оскільки сусідство здебільшого не обирають, під одним дахом із вами нерідко можуть жити справжні злочинці…

Молода сім’я Анатолія та Катерини Усар живе на першому поверсі звичайного будинку з тихим подвір'ям у центрі Рівного. Наразі у подружжя двоє маленьких дітей, чекають на третього. Аби під час дощів на стінах у квартирі не з’являвся грибок – вирішили встановити накриття.

Незрозуміло з якої причини, втім будівництво Усар прийшлося не за смаком іншому мешканцю будинку

Кислота та кулаки

На відео з камер спостереження, встановлених на будинку, видно, як до людей, зайнятих будівництвом, виходить якийсь молодик із пляшкою в руках. Побачене йому не подобається, починається сварка. Спочатку словесна, втім, практично відразу підключаються кулаки. Молодик спочатку б’є Анатолія ззаду, після чого виливає йому в обличчя кислоту.

На захист постраждалого вибігає дружина Катерина. Жінка цілить у кривдника цеглиною, але не влучає. Між тим, той у боргу не лишається і починає трощити вікна квартири подружжя.

Сусід-наркоман тримає в страху весь будинок

З опіками очей Анатолія забирає швидка, а вгамувати сусіда приїжджає поліція. Звичайно, молодика на місці вже немає.

Сусідам він давно знайомий. Мешканці будинку розповідають: чоловік постійно «під кайфом». Більше того, відкрито торгує наркотиками.

«Чути постійно крики якісь, запахи незрозумілі, щось вариться зверху, навіть буває, що приходять до нього якісь люди і випадково стукають у двері», – розповідає Валентина, яка також мешкає у цьому будинку.

Нацькував на сусіда «тітушек»

На кислоті конфлікт між сусідами не завершився. Вночі, коли Анатолій вже був удома, у вікна їхньої квартири почали заглядати двоє незнайомців.

Анатолій викликав поліцейських, однак паралельно спробував самотужки затримати непроханих гостей. При ньому був травматичний пістолет.

«Чоловік каже їм - стій, вистрибує за ними, і в нього починають стріляти, чоловік починає у відповідь відстрілюватись», – розповідає Катерина.

Після стрілянини обидва незнайомці накивали п'ятами, а ось Анатолій із пораненнями потрапив до лікарні.

За словами лікарів, загрози його життю немає, але поранення в живіт може призвести до серйозних наслідків – загнивання,поширення інфекції тощо.

Анатолій переконаний, що озброєних молодиків, які ледве його не вбили, на нього нацькував саме сусід-наркоман.

Наразі правоохоронцям вже відомі їхні імена і зв'язок із злощасним сусідом, але затримати злочинців поки не вдалося.

Сусід-наркоман – загроза для оточуючих

Зауважимо, що сам горе-сусід уже затриманий правоохоронцями. Виявилось, що він має п'ять судимостей, які майже всі пов'язані з незаконним обігом наркотиків.

Цього разу злочинцю інкримінують злісне хуліганство, а це – до 7-ми років за ґратами. Правоохоронці проситимуть Феміду про арешт, адже через регулярне вживання важких наркотиків чоловік став неадекватним і становить серйозну загрозу для оточуючих, підкреслює начальник поліції Рівного Василь Зелінський.

В свою чергу, дружина постраждалого Анатолія, Катерина живе в постійному страху. Жінка розповідає, що майже не спить і постійно стежить, а чи не з’явилися в їхньому дворі підозрілі незнайомці?

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення