"Мусиш іти в армію!" У Києві чоловіка посеред вулиці забрали до військкомату

 Обозреватель

У четвер, 20 червня, в Києві молодика затримали невідомі особи у формі просто біля станції метро "Житомирська".

"Мусиш іти в армію!" У Києві чоловіка посеред вулиці забрали до військкомату

Його попросили показати паспорт, після чого забрали документ і заявили, що він "повинен іти в армію". Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив затриманий хлопець, Богдан Дар.

"З адвокатом не говорять, документи не дають сфоткати. Зараз сказали, що повезуть на медкомісію. Друзі, допоможіть!" – звернувся він у соцмережі.

Далі, за його словами, йому все ж вдалося зв'язатися з адвокатом, який порадив йому звернутися в поліцію і заявити про викрадення військовими. Богдана привезли до Святошинського районного військкомату.

Богдан Дар повідомив, що у нього є довідка про непридатність до служби в армії, однак особи, які його затримали, нібито не хотіли її перевіряти й наполягали на проходженні медкомісії.

Коли затриманий намагався зняти на відео те, що відбувається, з будівлі військкомату вийшла жінка, яка заборонила йому це робити "на режимному підприємстві".

Приблизно о 9:30 Богдан повідомив, що його відпустили з військкомату.

Як повідомлялося, влітку 2019-го в Києві знову почалися облави на призовників. Поліцейські зупиняють молодиків на вулиці під будь-яким приводом.

Потім хлопців садять в автомобіль і відвозять спочатку до військкомату, а потім на розподільний пункт в Дарницькому районі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення