На Київщині роботодавець вистрілив найманому працівнику в обличчя (відео)

Чоловік обкладав плиткою будинок замовника. Коли працівник, закінчивши роботу, попросив роботодавця виплатити йому гроші, той, будучи п’яним, вистрелив йому просто в обличчя.

На Київщині роботодавець вистрілив найманому працівнику в обличчя (відео)

Поранений робітник лежав просто посеред дороги і стікав кров’ю. Він був ще живий, коли лікарі швидкої приїхали на анонімний виклик. Лікарі забрали його до лікарні, однак врятувати життя не вдалося.

«До нас привезли чоловіка у вкрай важкому стані з черепно-мозковою травмою невідомого походження. Він перебував у комі, бо у нього були поодинокі дихальні рухи, тобто агонія. Ми одразу ж провели всі необхідні дії, але чололвік помер у нашому відділенні», - повідомив завідувач реанімаційного відділу Боярської районної лікарні Валентина Шаригіна.

Лікарі зробили рентген, який показав, що у чоловіка в голові куля.

Медики одразу ж повідомили про це поліції, і оперативна група виїхала за адресою. Там правоохоронці застали жінку, яка сказала, що нібито чоловіка викинули з проїжджаючої машини. Поліцейські не повірили і знайшли в її будинку імовірного вбивцю найманого робітника. Це був її син.

«Працівники поліції обшукали будинок і виявили там чоловіка, який, як далі з’ясувалося, підозрюєтьсяу вбивстві. Під час обшуку у нього було вилучено пістолет іноземного виробництва та три набої до нього», - говорить співробітниця Головного управління Національної поліції Київщини Віталія Грохольська.

Як з’ясувалося пізніше, затриманий Сергій напився і влаштував сварку із найманим робітником, який обкладав плиткою його будинок. П’яний господар схопив пістолет і вистрелив своєму опоненту просто в обличчя.

«Найманий робітник, який працював, виїхав з іншої країни і попросив заплатити йому гроші за зроблену роботу», - каже Віталія Грохольська.

Сусіди, які живуть поряд із затриманим, кажуть, що Сергій жив дуже тихо і не привертав до себе уваги. Однак тепер за вбивство найманого робітника затриманому загрожує від 7 до 15 років тюрми.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення