Напередодні маршу повій у Києві викрили мережу борделів (відео)

Правоохоронці викрили організаторів мережі борделів по Києву і області, чий бізнес приносив ділкам щомісяця близько 2 мільйонів гривень.

Напередодні маршу повій у Києві викрили мережу борделів (відео)

200 поліцейських, серед яких спецпризначенці, затримали 15 злочинців: організатори цілої мережі борделів давали роботу шістьом десяткам повій.

Один з борделів викрили у зйомній квартирі в самісінькому центрі столиці. Про те, що правоохоронці накрили саме бордель, промовисто свідчать коробки, забиті контрацептивами, розкидана спідня білизна й інтимні іграшки.

У Києві викрили мережу борделів

У Києві викрили мережу борделів

За словами правоохоронців, дівчата були фактично в рабстві. Їх тут штрафували за найменшу дрібницю.

«Ця група контролювала 60 дівчат, які надавали сексуальні послуги. Дівчата знаходились майже у рабстві, тому за любу провину з них вимагалися гроші і вони відшкодовували. Покарання було у вигляді відшкодування грошовими коштами», - розповів керівник Головного управління поліції Київщини Дмитро Ценов.

Хоча самі рабині зі своїм новим статусом (постраждалих) не погоджуються. Здається, їх більше влаштовував попередній – жриць кохання:

«Як заробити, поясніть! Скільки людей, скільки жебраків! Як заробити? Як можемо, так і заробляємо. Як всі».

Борделі цієї мережі були розкидані по Києву та області. Все контролювали 15 членів угруповання. Серед затриманих також 4 диспетчери і 7 водіїв-охоронців. Розміщувались будинки розпусти у саунах, готелях і орендованих квартирах. Та про таке пікантне сусідство мешканці будинків дізнаються, чомусь, тільки від «Надзвичайних новин».

«Мій товариш колись тут жив, але я ж не знав, що це тут… Ви для мене відкрили велику новину. Навіть не знав», - каже один із мешканців і додає, що завжди було тихо.

Попри гучний нічний візит правоохоронців ця квартира не стоїть порожня. З-за дверей долинає шум. Виявляється, там кипить генеральне прибирання. Чоловік, який відчинив журналістам, виявився співробітником хімчистки. Після чого чистить – навіть не знає: «Не знаю, досить нормально явище – чистка килимів, диванів. Звичайна подобова квартира. Ми по подобовим квартирам чистимо».

Правоохоронці звітують: під час обшуків вилучили 6 автомобілів, наркотики та гроші.

Щомісяця цей бізнес приносив ділкам десь два мільйони гривень. Кримінальна ж відповідальність світить лише організаторам. А от повії, сплативши штраф, навряд чи стануть на облік до центру зайнятості.

Нагадаємо, що 3 березня в Києві відбудеться мітинг повій проти штрафів за секс-діяльність. Учасниці акції протестуватимуть біля Верховної Ради, на Майдані Незалежності, біля Кабміну і Адміністрації Президента. «Ліквідація штрафів - перший крок на шляху до легалізації проституції, - заявили організатори акції.- Проституція - така ж робота, як і всі інші. Цей бізнес легалізований в більшості європейських країн».

Основною вимогою мітингувальників стане виключення з Кодексу України про адміністративні правопорушення статті, яка передбачає відповідальність за проституцію. Активісти запевняють, що єдине їхнє бажання - прибрати штрафи, щоб у дівчат пропав страх перед шантажем і корумпованою поліцією.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення