Наркоман здав поліції наркодилера (відео)

На Миколаївщині чоловік, захотівши купити амфетамін, зв’язався із наркодилером, перерахував йому гроші за дозу, а самі наркотики не отимав. Аби помститися шахраєві, наркоман сам звернувся до поліції із заявою про ошуканство.

Наркоман здав поліції наркодилера (відео)

Одна із жертв шахрая у деталях розповідає, як його ошукали. Чоловік показує переписку з продавцем через популярний інтернет-додаток. Наркоман розповідає, що хотів лише купити амфетамін, тож зв'язався із наркодилером, перерахував гроші на його рахунок, після чого той перестав йому відповідати.

«Після того, як я поповню йому рахунок, я повинен сфотографувати чек і надіслати йому. Після того, як я це зробив, відповіді з приводу того, де лежать наркотики,він не надіслав», - каже ошуканий чоловік.

Бажання помститися у чоловіка побороло страх перед правоохоронцями, і ошуканий наркоман звернувся до поліції із заявою про те, що його обдурили. І майже одразу кібер-шахрая затримали.

«Було встановлено адресу, за якою, можливо, знаходилась техніка, з якої велася переписка з потенційними користувачами», - говорить начальник розшуку Департаменту протидії наркозлочинності Сергій Моспаненко.

Як виявилося, за цією адресою, яку встановили правоохоронці, проживав 19-річний студент, який у такий оригінальний спосіб вирішив покращити своє фінансове становище. Хлопець присягався, що наркотиками не торгував, лише вдавав із себе серйозного наркодилера, щоб таким чином отримувати гроші у довірливих наркоманів.

«Всі люди, які платили гроші, після цього блокувались. Тобто це було зроблено для того, щоб заробити грошей, бо становище тяжке», - розповідає затриманий.

Удома в хлопця поліція все ж таки виявила трохи наркотиків, але затриманий присягається, що вони призначались для нього самого і для реклами псевдобізнесу.

Наркотики, знайдені вдома в шахрая

«Як пояснив власник сайту, наркотичні засоби він не продавав, а займався шахрайськими діями. А ті наркотики, які знаходились у нього вдома, використовувались для реклами його сайту і для його особистого вживання», - каже начальник розшуку Департаменту протидії наркозлочинності Сергій Моспаненко.

19-річний шахрай скористався звичним способом поширення інформації про продаж наркотиків – написи на стінах будівель.

«Там, де менше людей бачить, там я і робив написи. Писав «амфетамін», «наркотики» і свою адресу», - розповідає затриманий.

.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення