Новорічні гірлянди: свято в кожен будинок

Захотілося принести в будинок трохи чарівного світу - придбайте новорічну гірлянду. Зараз з вибором проблем немає, перед святами цими вогниками торгують всі. Але як не потрапити в халепу і не придбати непридатну річ? Для повної гарантії якості слід звернутися в торгові представництва, яким всі довіряють. Бігати по великим супермаркетам зовсім не має часу, та й ціни немаленькі.

Новорічні гірлянди: свято в кожен будинок

Самий правильний і зручний спосіб придбати прикрасу в спеціалізованому інтернет-магазині, такому як Ledmafia. Якщо ви перший раз робите покупки у цій компанії, то можете скористатися послугою післяплати, згодом, зручно переводити гроші на картку ПриватБанку - це знизить додаткові витрати по перекладу. Наявність вибору способу оплати - критерій надійності магазину. Додатково на усі товари надається гарантія, і можливість замінити вироби протягом 14 днів.

Купити новорічну гірлянду красиву і економну

Свята проходять, а в будні доводиться платити за рахунками. Щоб не турбуватися, купуйте новорічну гірлянду, виготовлену з світлодіодів. Це вигідно з кількох причин:

  • Економія електроенергії. У порівнянні з ламповими, вона споживає в 10 разів менше енергії.
  • Тривалий термін експлуатації. Електро-прикраса, куплена в цьому році, буде радувати вас мінімум 5 років.
  • Краса. Приємна для очей яскравість не викликає дискомфорту. Можливість вибору одного кольору або RGB дозволяє втілити в життя будь-який задум.
  • Безпека. Ніякого скляного корпусу - міцний пластик. Працюючі прилади виділяють незначну кількість тепла, а це підвищує пожежну безпеку.
  • Можливість використання в закритому просторі або під відкритим небом. Для зовнішнього застосування виготовляють спеціальні вироби з підвищеним ступенем захисту IP, звичайно, вони підійдуть і для закритих приміщень, тільки навіщо переплачувати?

Новорічні гірлянди в магазині Ledmafia

Для декору квартири або прикраси вулиці можна вибрати новорічні гірлянди в магазині Ledmafia. На що варто ще звернути увагу?

На кількість лампочок на одному погонному місці. Чим більше джерел світла - тим яскравіше горить прикраса.

На колір проводу. Пропонується білий і чорний.

Колір світіння. Класичний варіант - багатоколірні лампочки, однотонний (білий, жовтий, зелений) вносить нотку спокою в інтер'єр.

Режим роботи. Зазвичай гірлянда працює в режимі фіксингу, світиться рівномірно і постійно. Для додання динаміки потрібно купити контролер і вибрати тип світіння: чейзінг, мерехтіння, хамелеон.

Використання світлодіодних виробів необмежено, повсюдно в святкові дні зустрічаємо їх у вітрин магазинів, в зоні входу, як прикраса залу і відкритих торгових майданчиків. Жодна ялинка не може обійтися без такого вбрання. Принесіть свято своїми руками - прикрасьте будинок і двір. Телефонуйте менеджеру, обговорюйте умови оплати і доставки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення