Ортопедичні матраци: основнi переваги

Всім відомо, що для організації якісного відпочинку потрібно правильно вибрати місце для сну.

Ортопедичні матраци: основнi переваги

В цій справі матрац є одним з необхідних атрибутів, і тому завжди користується популярністю у своїх покупців. А для того, щоб отримати відмінну поставу і якісний сон, фахівці радять перед придбанням даного виробу ознайомитись з його основними характеристиками і порівняти їх між собою.

Правильний вибір - запорука здоров'я і довголіття

мебельок

В інтернет-магазині МебельОк представлений широкий вибір ортопедичних матраців лише з натуральної сировини, які підходять для самих різноманітних за розмірами диванів і ліжок. А доступна ціна стане приємним бонусом для кожного покупця.

Особливо актуально здобувати ортопедичнi матраци при виникненні таких проблем, як:

  1. неспокійний та тривожний сон;
  2. сильне навантаження на м'язи і хребет;
  3. високий термін експлуатації старого матрацу.

Спеціалісти компанiї ретельно стежать за якістю і технологією виробництва представлених товарів, тому ассортимент, який надає каталог, достатньо широкий і регулярно перевіряється на наявність.

Основи технології виробництва ортопедичних матраців

Оздоровлюючий ефект представлених виробів можна отримати, завдяки наявності спеціального наповнення або пружини. В основі будь-якого матрацу лежить блок, який буває двох видів: пружинний і безпружинний. Покритий виріб міцним чохлом. Така структура ложа допомагає не лише полегшити навантаження на хребтовий скелет, а й покращити циркуляцію крові в організмі.

Перед тим, як купити вирiб, треба знати, з чого вiн зроблений. Всі ортопедичні матраци наповнені такими видами матеріалів:

  • латексом (характеризується наявністю м'якості і пружності);
  • кокосом, або койрою (спресовані волокна з рослин);
  • сизалем (утрамбовані волокна агави);
  • пінополіуретаном (твердий штучний наповнювач, який має меншу пружність ніж латекс);
  • меморіформом (характеризується середньою твердістю і створює ефект запам'ятовування форми тіла);
  • струтофайбером та периотеком (натуральний наповнювач, в склад якого входить бавовна або синтетика).

матраси

Як показує практика, недосвідченому покупцю визначитися самостійно з моделлю матрацу буває досить складно, тому слід звернутися за допомогою до консультантів, які грамотно нададуть інформаційну підтримку і допомогу. А ознайомившись з повним перелiком товарів, користувач вибере лише кращий матрац за всіма показниками. Також слід підкреслити, що приємним бонусом для кожного клієнта стане наявність постійно діючих знижок та демократичної ціни.

Завдяки зручному оформленню головної сторінки представленого магазину MebelOk і наявності якісних фото, придбати товар онлайн зможе навіть недосвідчений інтернет-користувач, і зовсім недорого. Та саме головне, слід пам'ятати, що правильний вибір ортопедичного матрацу - це запорука міцного здоров'я і хорошого відпочинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення