​Переселенка з Донеччини побила прийомну дитину до втрати свідомості (відео)

У Києві оскаженіла мати лупцювала паском 4-річну дівчинку, доки та не втратила свідомість. Невідомо, чим би скінчилося для дитини таке виховання, якби не лікарі. Чому жінка так накинулася на малечу? Відповідь вас точно не залишить байдужими.

​Переселенка з Донеччини побила прийомну дитину до втрати свідомості (відео)

Ледь живу дівчинку до лікарні привезли посеред ночі. Те, що побачили лікарі, їх просто вжахнуло. Настю судомило, а тіло дитини було вкрите величезними синцями. Страшні гематоми були навіть на голові.

«У Насті численні побої, були синяки, були забої, переломів не було, забої м’яких тканин, гематоми, що свідчило про досить грубе поводження з дитиною», - розповів завідувач інфекційного відділення Київської дитячої лікарні №1 Олександр Касьян.

До напівсмерті дитину побила власна мати. Як вона могла таке вчинити? Жінку так вивела з себе хвороба малої, тож вона взялася бити дівчинку паском.

«Жінка пояснила правоохоронцям, що намагалася промити дитині шлунок, так як вона була переконана, що донька отруїлася рибою», - повідомила речниця Оболонського управління столичної поліції Оксана Щербак.

На питання правоохоронця про те, чому на дитині синці, матір відповіла, що напередодні вона її побила через те, що дівчинка погано себе поводила.

Поліцію викликали медики. Лікарів горе-мати намагалася запевнити: дівчинка покалічила себе сама.

«У неї ці синці проявляються на очах, і я думаю: ну, блін, капєц, - заявиляє матір, яка побила власну дитину. - Він подумав, що я її побила, що у неї травма голови. Я ж кажу: вона не билася головою. Вона саме тріснулась ось цим (підборіддям, - Ред.), вона вже з закритими очима була, ну по звуку сильно вона тріснулась».

Окрім маленької Насті ця жінка має ще семирічного сина. Івана та його сестричку 32-річна переселенка з Донеччини взяла з дитячого будинку. До столиці вони приїхали нещодавно, жили в орендованій квартирі. Сусіди розповідають, що жінка вона живе без чоловіка. Про те, чи вперше вона піднімає руку на дітей, вони не знають. Жінка завжди була відлюдькувата, майже ні з ким не спілкувалася. Втім, з алкоголем її ніколи не бачили.

Зараз Настя та Іван знаходяться у лікарні, їхній стан задовільний. Дівчинку лише в понеділок, 27 березня, виписали з реанімації. Подальшою долею дітей опікуватимуться соціальні служби. Схоже, їх повернуть до дитячого будинку, а от жорстокій опікунці загрожує до п'яти років за гратами.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення