Перспективний бізнес - ТОП-5 воєнторгів країни

Ще декілька років тому військторги мали обмежену аудиторію, сьогодні ж, це одна із самих динамічних сфер торгівлі.

Перспективний бізнес - ТОП-5 воєнторгів країни

Ще декілька років тому військторги мали обмежену аудиторію, сьогодні ж, це одна із самих динамічних сфер торгівлі. Країна справді переживає справжній бум популярності активного відпочинку: піший, водний, гірський туризм, військово-тактичні ігри, подорожі на велосипедах тощо. Всі ці розваги потребують спорядження, одягу, взуття. Як виявилося багато чого з потрібного можна легко підібрати серед асортименту цих торгових майданчиків. Більшість з яких уже давно стали не одиничними точками продажу, а перетворились на мережі. До того ж, заснували власні виробництва армійського та тактичного спорядження й одягу, що в результаті, сприяє появі все більшої кількості робочих місць і зростанню надходжень до держбюджету.

З огляду на активність розвитку армійських магазинів ми вирішили скласти рейтинг топ-5 військторгів України, зробивши детальний аналіз їх динаміки розвитку та оборотів, що знайшли у доступних інформаційних джерелах.

Військторг №1 – Мілітарист

Компанія починала свою діяльність ще в 2002 році, як магазин Airsoft спорядження. Сьогодні він має розвинуту мережу торгових точок в столиці, а також у Харкові, Дніпропетровську, Одесі і Маріуполі. Є й власний інтернет-ресурс, де пропонується великий асортимент товарів.

Але, якщо раніше клієнтам пропонувались армійські речі та екіпіровка для гри в страйкбол, сьогодні компанія активно розвиває напрямок одягу й аксесуарів в стилі мілітарі та кежуал, дещо відійшовши від свого початкового спрямування. Що робить його цікавим для любителів зручного і практичного повсякденного одягу.

Військторг №2 – Мілітарка

Компанія Мілітарка на ринку спорядження з 2005 року. ЇЇ сучасна мережа торгових точок, а також сайт https://militarka.com.ua/ пропонують спорядження та одяг для військової та поліцейської служби, тактичних ігор, історичної реконструкції, кемпінгу, полювання, рибалки тощо.

Таке різноманіття пояснюється дуже просто – засновники та співробітники торгової марки самі мають великий досвід, як виконання службових обов’язків, так і відпочинку за містом. Окрім цього у магазинах Мілітарка велика секція відведена для тематично-сувенірної продукції, де можна знайти собі або ж товаришу цікаві подарунки: військові кулони, символічні набори, запальнички із символікою та інші.

Військторг №3 – Prof1group

Prof1group – столичний військторг, який також починав свою діяльність на початку минулого десятиліття. На сьогодні він має три торгових майданчика в Києві, а також інтернет-магазин. Серед асортименту пропонується стандартний набір армійського спорядження, а також товари туристичного, рибальського чи мисливського спрямування.

Крім того, компанія Prof1group є офіційним дистриб’ютором в країні товарів від відомих брендів Lowa, 5.11, ESS.

Військторг №4 – ДіСі

Військторг ДіСі був заснований в 1992 році. Магазин відразу позиціонував себе, як виробник спорядження та його реалізатор. За 26 років свого існування компанія просунулася на український та зарубіжний ринки. Споживачам пропонується широкий спектр товарів військового призначення, а також спорядження для активного відпочинку.

Мережа торгових точок ДіСі представлена чотирма магазинами, а також сайтом, де можна придбати товари в режимі онлайн.

Військторг №5 – Pancer

Останній військторг в нашому топі – Pancer, в якому також є широке різноманіття спорядження для активного відпочинку. Але один із головних напрямків – реалізація амуніції для професійної діяльності. Асортимент представлений великою секцією бронежилетів, бойових шоломів та аксесуарів до них.

Компанія Панцир має один столичний магазин та інтернет-майданчик де дублюється весь сортамент товарів.

Якщо ще 3-5 років тому українська індустрія товарів армійського спорядження не користувалася великим попитом, то сьогодні все змінилося. Все більше з’являється прихильників мілітарі стилю, які залюбки купують одяг та аксесуари. Окрім того, велика кількість військторгів пропонують вітчизняні товари від брендів, що сьогодні вже завоювали визнання громадян країни і навіть зарубіжжя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення