Підліткова агресія: біля торгово-розважального центру до каліцтва б’ють людей (відео)

Дівчина відпочивала з подругою у торгово-розважальному центрі. Там її перестрів натовп підлітків. Зустріч закінчилась побиттям, крім того, потерпілій ледь не видряпали очі. Хоч поліція і відкрила кримінальне провадження, однак покарання нападники не понесуть.

Підліткова агресія: біля торгово-розважального центру до каліцтва б’ють людей (відео)

Усю закривавлену і майже непритомну 14-річну Дарину до лікарні привезли поліцейські.

«Встановлений діагноз черепно-мозкова травма, струс головного мозку і забійна рана та набряки повік, гематоми верхньої і нижньої повіки лівого ока», - каже дитячий нейрохірург Михайло Ловга.

Окрім цих травм у Дарини тріщина черепа та перспектива часткової втрати зору. Школярка розповідає, що так із неї познущалися дівчата-підлітки, яких досі вона ніколи не бачила.

«Ми навіть ніколи не спілкувалися з ними. Я не знаю, чому таке трапилось», - каже постраждала Дарина.

Агресивні дівчата перестріли Дарину в торгово-розважальному центрі. З’ясовувати стосунки підлітки пішли надвір. Цей момент зафіксували камери спостереження. На записах видно, як велика компанія молоді масово виходить із приміщення і йде у двори.

Як розповідає Дарина, вже там на неї накинулися троє, а одна з нападниць мало не видерла їй очі.

«Я була з подругами, а хлопці з їхньої компанії стали в круг і не давали їм пройти. А ще дві дівчини били мене ногами. Вона мені руки просто в очі пхала спочатку, потім я її відкинула від себе, вони вже всі розійшлися. І вона повернулася, я сиділа біля стінки, і вона мені ногою дала в око. Я вдарилася головою об стінку», - розповідає постраждала.

Матір дівчини, окрім причин такої жорстокості підлітків, не розуміє байдужого ставлення очевидців, які не спинили бійню.

«Дорослі чоловіки так не б’ються з таким садизмом. Це просто садизм. Я вже казала, що в мене відчуття, що вони влаштовують там бої без правил, збирають глядачів, які дивляться на це все, може ще й ставки ставлять», - каже матір постраждалої Іванна.

Своїх кривдниць Дарина знайшла у соцмережах, і про все розповіла слідчим. У поліції кримінальне провадження відкрили, але одразу ж заявили: покарати нападниць вони безсилі, адже ті – неповнолітні, тому відповідатимуть лише їхні батьки.

«Санкція статті передбачає штраф у розмірі до 850 гривень або громадські роботи до 200 годин, або виправні роботи строком до 1 року», - каже речник Головного управління поліції у Волинській області Віктор Гомоль.

Двоє з кривдниць Дарини – рідні сестри, а ще одна навчається у 8 класі Луцької школи. Після бійки вона на уроки не з’являється. Самі ж вчителі вчинком учениці шоковані, але і переконані, що вини в тому немає.

Матір Дарини розповідає, що її дочка – не єдина жертва агресивних дівчат. Уже зараз поліції відомо про ще кілька таких випадків, і всі вони сталися біля того самого торгово-розважального центру. Вечорами тут збираються підлітки, які, не соромлячись камер, курять і вживають спиртні напої. Однак ані охоронцям закладу, ані поліції діла до цього немає.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення