Підліткова розправа: брат забив сестру заради мобільного та інтиму (відео)

Розправившись із сестрою, підліток спочатку намахався приховати свій злочин, вдаючи із себе жертву нападу

Підліткова розправа: брат забив сестру заради мобільного та інтиму (відео)

Олег и Карина дружили з дитинства. Однолітки, троюрідні родичі. В селі Іскрівка на Вінниччині, де мешкала Карина, і куди щоліта приїздив Олег, вони навіть були сусідами.

Тієї ночі 15-річні підлітки поверталися з вечорниць із сусіднього села. Аби скоротити дорогу, пішли через ліс, але живою дівчинка додому вже не повернулася. Побиту, скривавлену та безсвідомості її прямо з лісу забрала швидка.

Про побиту дівчину сільському фельдшеру стало відомо саме від Олега, який спочатку вдавав із себе жертву нападу. На місці злочину експерти знайшли дерев’яну палицю, якою дівчину вдарили по голові, а у Олега – її телефон. Врешті-решт підліток зізнався: так, це він наніс сестрі тілесні ушкодження.

«Він свої показання міняв, але наразі вже розповідає, що він наніс тілесні ушкодження, він це визнає. Казав, що хотів заволодіти мобільним телефоном, потім розповідав, що між ними виникла сварка», – повідомляє начальник Тиврівського відділення поліції Олександр Тріщ.

Родичі прагнуть помститися

Карина померла в лікарні. До її 16-річчя залишалося півмісяця. Друзі пригадують – жодних конфліктів між братом та сестрою не помічали. Проте зазвичай Олег напідпитку поводився агресивно.

Родичі загиблої переконані – троюрідний брат забажав від дівчини інтиму. Відмова вартувала їй життя.

Вже чотири роки дівчина була круглою сиротою, нею опікувалася старша сестра Ольга.

«Зґвалтування було і забиття тіла. Дуже знущався над нею», – заявляє вона.

Брати Карини, в свою чергу, прагнуть самосуду.

Сестра Олега: Я відмовляюсь від нього

У час, коли ховали Карину, братові-вбивці змінили запобіжний захід: домашній арешт – на тримання під вартою з правом внесення застави. Спілкуватися з журналістами Олег відмовляється: «Я інтерв’ю не даю!»

Матір підозрюваного теж неговірка. Подейкують, ніби вона пропонувала родичам відкупний. А коли не подіяло – почала погрожувати.

«Вони пропонують 5 тисяч гривень. Кажуть, якщо посадять Олега, то будуть діти пропадати в родині», – розповідає брат загиблої Вадим Коваль.

Між тим, рідна сестра Олега, коли дізналася про його вчинок, відмовилася від брата.

«Я з ними не хочу навіть спілкуватися. Так над дитиною познущатися! Хоча він і рідний брат – я його тепер не знаю. Я вже від нього відмовилася. Нехай мати подзвонить – я їй це скажу. Вона його завжди захищала. В мене теж четверо дітей, що це, очікуй, що завгодно?» – заявляє вона.

Наразі слідство проводить ряд експертиз: біологічну, ДНК, судово-медичну. Підлітку інкримінують одразу ДВІ статті – побиття і розбій. Йому загрожує до 15-ти років колонії.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення