Подвійні кільця зі срібла витончена краса

Красиві прикраси підкреслюють індивідуальність і висловлюють характер жінки. Кільця тисячоліттями залишаються улюбленими жіночими аксесуарами. Сьогодні від достатку цих виробів розбігаються очі.

Подвійні кільця зі срібла витончена краса

Яке прикраса вибрати, щоб підкреслити свою красу і слідувати тенденціям сучасної моди? Рекомендуємо звернути увагу на подвійні кільця. Вони виглядають незвично, дорого й оригінально.

Особливості аксесуарів

Такий різновид кілець виникла задовго до наших днів. Красуні Стародавньої Азії носили ці прикраси в якості оберегів. Жінки вірили, що вироби захищають від пристріту і інших видів негативного впливу. Сьогодні ці аксесуари носять, щоб підкреслити свою красу і зробити стиль яскравіше.

Подвійне кільце https://minimal.com.ua/product-category/aring/attribute-koltsa-dvojnye/, зроблене зі срібла, може бути декількох типів. Цю ювелірну продукцію умовно поділяють на такі види:

  1. Надіваються на один палець. Моделі виготовлені з двох елементів, з'єднаних між собою. Іноді складові частини прикрашені камінням або іншим декором.
  2. Вироби на два пальця. Вони з'єднуються в певній точці. Найчастіше ці моделі мають відкриту ділянку на лицьовій частині. Вони можуть з'єднуватися фігурним елементом з дорогоцінного металу або тонким ланцюжком.
  3. Фаланговом моделі. Зроблені з двох кілець, одне з яких надягають на підставу пальця, а друге - на фалангу. Найчастіше такі вироби з'єднані ажурною ланцюжком.

Продукція випускається у всіх можливих стилях. Особливо виграшно виглядають етнічні мотиви, ажурні і флористичні орнаменти. Шанувальниці класики завжди знайдуть безліч цікавих рішень, які залишаться актуальними через багато років.

Переваги прикрас

Подвійні ювелірні кільця мають багато плюсів в порівнянні зі звичними всім одинарними моделями. Основні переваги цих виробів:

  • універсальність. Існує нескінченна кількість моделей, виконаних в різних стилях і розмірах. Серед них буде нескладно підібрати підходящу для повсякденного способу або для доповнення святкового вбрання;
  • комфорт у використанні. Вироби акуратно сидять на пальці і не заважають брати в руки різні предмети;
  • створення завершеного образу. При використанні одинарних кілець нерідко одного аксесуара може не вистачити, щоб підкреслити свій стиль. Парна модель виглядає більш завершено і гармонійно, оскільки виконана в єдиному дизайні. Чи не знадобиться доповнювати її іншими аксесуарами;
  • економія грошей. Вам не потрібно купувати кілька кілець одночасно. Придбання одного прикраси напевно обійдеться дешевше, ніж двох різних.

Експериментуйте зі своїми образами за допомогою красивих дорогоцінних виробів.

Розкішний дизайн

Особливість більшості подвійних моделей - благородний і оригінальний вигляд. Для їх створення дизайнери надихаються складними орнаментами, поєднують етнічні та рослинні мотиви. В результаті вироби виходять нестандартними і такими, що запам'ятовуються. Імовірність зустріти дівчину в такому ж кільці, як у вас, буде набагато нижче, ніж при покупці одинарної моделі.

Срібло - благородний, але ненав'язливий метал. Прикраси з нього не будуть виглядати надмірно кричущими, навіть якщо ви виберете масивні моделі. Холодний відтінок срібла доречно виглядає не тільки на святах і повсякденних прогулянках, але і в офісі.

Подвійні ексклюзивні моделі виділять вас з натовпу, покажуть любов до експериментів і вміння створювати цілісний образ, що запам'ятовується. Прикрашайте себе вишуканими обручками і викликайте загальне захоплення!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення