Шахраї збирають гроші для 4-річної дівчинки, яку підпалив власний брат (відео)

4-річна Анна вперше в житті вийшла на вулицю без матері, і опинилася в лікарні. Її випадково підпалив рідний брат. Дівчинка сильно обгоріла, і її життя тепер під загрозою. А поки батьки благають про допомогу, шахраї вже наживаються на їхньому горі.

Шахраї збирають гроші для 4-річної дівчинки, яку підпалив власний брат (відео)

Для дівчинки завжди існувало просте правило: на вулицю виходити за руку з мамою. Та того дня дівчинка пішла гуляти зі своїм старшим братом-першокласником.

"З цією дівчинкою завжди гуляла мама. Та раптом вона відпустила дитину із старшим братом на вулицю, і таке горе сталося",- розповідає сусідка Галина.

"У нас є велике місце перед будинком, паркова алейка, де діти гуляють, старі люди сидять. Влетів хлопчик старший і кричав, що Аня горить. Вибігла моя дочка. Ми нічого не знаємо, нічого не виясняли", - говорить бабуся обпеченої дівчинки Катерина Романчук.

Поліція вже з'ясувала обставини трагедії. Виявилося, що дівчинці невдало допоміг її старший брат.

"Шестирічний братик, будучи без нагляду батьків, підпалив своїй 4-річній сестричці ниточку, яка звисала з платтячка. Вогонь спалахнув, і дитина отримала опіки",- пояснює заступник начальника Миколаївського ВП ГУНП у Львівській області Володимир Скрекля.

Дівчинка залишилась жива, але стан її вкрай тяжкий. У дитини 50 відсотків опіків тіла, і на неї чекає чимало операцій.

"Дитина була виведена з опікового шоку. Хірургам вже вдалося забрати частину шкіри, яка глибоко обпечена і лише отруювала організм. Дитина буде потребувати ще дуже тривалого лікування. Стан її змінюється фактично щогодини", - каже заступник головного лікаря клінічної лікарні м. Львова Ігор Стояновський.

Статки рідних потерпілої мізерні, а лікування дуже дороге. Та не встигли рідні оговтатись та попросити допомоги, як дізналися, що гроші на лікування Ані вже збирають. Але самі вони нічого не отримували, бо кошти йдуть на шахрайські рахунки.

"Ці люди збирають гроші для дитини. Але ми не знаємо - хто вони. Ми взагалі нікому не давали жодних даних", - говорить бабуся дівчинки Катерина Романчук.

Випадков вже зацікавилися американські лікарі. Батьки дівчинки сподіваються, що допомога лікарів буде безоплатною, і вже оформлюють візи за океан.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення