​Поліцейські відзначили подякою студенток, які затримали грабіжника (відео)

У Житомирі двоє зовсім молодих дівчат не побоялися стати на шляху грабіжника. Як їм вдалося затримати злочинця та передати його в руки поліції?

​Поліцейські відзначили подякою студенток, які затримали грабіжника (відео)

Була майже восьма вечора. 70-річна пані Ніна поверталася додому з крамниці, аж раптом відчула, що її сумку хтось силою вирвав із рук.

Жертва грабіжника Ніна Клименко розповідає, що сумку, в якій була ціла пенсія, вирвали з-за її спини. Далі грабіжник побіг у провулок і миттєво зник за рогом багатоповерхівки.

Крик бабці почули дві подруги. Ілона та Карина саме виходили з-за рогу, і просто на них наскочив незнайомець. Дівчата не розгубилися, і одразу схопили втікача.

«Бабусю почули. Вона дуже сильно кричала. Ми його зловили – він відразу кинув сумку на землю. Просив, щоб відпустили його, що він більше так не буде», - розповідають Ілона Башинська та Карина Воробйова.

Проте дівчата були невблаганні. Грабіжника вони передали просто в руки патрульних, яких самі й і викликали. Бабця, що мало не позбулася усіх своїх грошей, подругам-рятівницям не надякується.

Студентки, яким 18 та 19 років, такої слави через свій вчинок навіть не чекали. Та й героїчним його не вважають. Натомість, у патрульній поліції вражені сміливістю юних житомирянок. Їх відзначили подякою.

«Патрульні дійсно були вражені даною поведінкою дівчат. Особисто кожен з патрульних, який прибув на місце події, від себе щиро дякували дівчатам за такий сміливий вчинок. Я думаю, що такі сміливі кадри нам потрібні. Я думаю, що вони мабуть будуть міркувати відносно цього питання, щоб долучитися до лав патрульної поліції», - каже речниця управління патрульної поліції Житомира Діна Корчевна.

Поки ж подруги здобувають інші професії – психолога та оператора комп'ютерної техніки. Але про кар'єру копа обов'язково подумають. Бо рятувати людей їм, кажуть, сподобалося.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення