Порада бізнесмена, як п’яному за кермом втекти від копів (відео)

Патрульна поліція Харкова затримала п'яного бізнесмена Дмитра Тейтельбаума, який у стані алкогольного сп'яніння кермував автомобілем Rolls-Royce із російськими номерами. Затримала, а потім – відпустила…

Порада бізнесмена, як п’яному за кермом втекти від копів (відео)

Про п’яного чоловіка за кермом елітного автомобіля копам повідомили випадкові свідки. Машину патрульні наздогнали, коли та вже стояла на узбіччі. Пасажир – у відключці. Чоловік на місці водія – теж не першої свіжості.

Копи одразу пропонують водію пройти тест на вміст алкоголю, та водій категорично від цього відмовляється. На слова копів про запах алкоголю стверджує: «У мене горло болить, я бризкаю ліки». Чоловік визнає – дійсно хильнув, але п’яним по місту не розсікав. А потім – демонстративно випиває пляшку пива: «В чому питання? Я ж нікуди не їду, ми стоїмо, нікуди не їдемо».

Мало того – відверто глузує з патрульних. «Я не вважаю за потрібне ні дутися, ні гнутися», - каже бізнесмен.

І навіть каже: «Ви думаєте, якщо ви в погонах – у вас все в порядку? Ви помиляєтесь – у житті можуть бути глобальні зміни».

Через деякий час він «проїхався» і по МВС України: «Мені на ваше МВС… Я, знаєш, без поваги ставлюся до вашого МВС чи УВС».

Це відео зняте у центрі Харкова, на парковці дитячого магазину. «Ми приїхали купити дитині іграшку. У моєї дитини день народження», - каже бізнесмен.

Свідки у якості доказу надають відео з реєстратора. Камера зафіксувала і п’яну їзду водія, і ще низку порушень.

«Громадянин, який повідомив патрульній поліції, що водій автомобілю Rolls-Royce знаходиться з ознаками алкогольного сп’яніння, надав патрульній поліції відео, на якому видно, що водій транспортного засобу перетнув подвійну смугу, та на нього було складено протокол за частиною 2 статті 122», - розповідає речник патрульної поліції Харкова Ярослава Борисова.

Загалом порушень назбиралося на кілька протоколів. А ось нахабне поводження та неповага до служителів закону – зійшла бізнесмену з рук.

«Водій поводив себе нетактовно, але не настільки, щоб скласти на нього протокол або вдягти кайданки», - каже Борисова.

Виявилося, машина хоч і з російськими номерами, але в Україні перебуває легально. Сам водій-нахаба прописаний на Донеччині. Копам довелося три години чекати біля авто, поки п’яну компанію не забрав тверезий товариш.

За повідомленням ЗМІ, раніше Дмитро Тейтельбаум вже був помічений в порушенні правил дорожнього руху. У 2012 році він брав участь в гонках стрітрейсерів і протаранив автомобіль «Daewoo», після чого втік з місця злочину. Однак тоді справу вдалося зам'яти.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення