Redmi 7 3 / 32GB: Майже ідеальний бюджетний смартфон

Реліз смартфона Redmi 7 залишився для багатьох користувачів непоміченим, і причина цьому — величезний ажіотаж навколо виходу його більш очікуваного побратима — Redmi Note 7. І дарма, адже Xiaomi Redmi завжди вважалися одними з кращих по співвідношенню ціни та якості в своєму сегменті. Тож,чи повторив Redmi 7 успіх своїх попередників? Давайте роздивимось детальніше.

Redmi 7 3 / 32GB: Майже ідеальний бюджетний смартфон

Зовні Redmi 7 легко можна сплутати з більш дорогим Redmi Note 7: круглий виріз для фронтальної камери, тонка нижня рамка, закруглені кути, сканер відбитків пальців, вертикально орієнтована подвійна основна камера в лівому кутку, два градієнтні забарвлення і глянсове покриття корпусу. Однак, у Redmi 7 корпус пластиковий, а у Note 7 — скляний. Габарити і маса смартфонів практично ідентичні. Тонким (8,5 мм) і легким (180 г) Redmi 7 не назвеш, але в руці він лежить впевнено.

Дисплей

Як і в більшості доступних смартфонів, тут використовується IPS-дисплей. Великий екран Redmi 7 з діагоналлю 6,26 дюйма, роздільною здатністю 720: 1520 пікселів, співвідношенням сторін 19: 9 і широкими кутами огляду забезпечує повне занурення в світ яскравих образів і розваг. Він займає практично всю передню панель, залишаючи лише невеликий, схожий на краплю виріз для фронтальної камери, яка вміє робити дивовижні Селфі.

«Начинка» і продуктивність

Redmi 7 забезпечили досить швидким 8-ядерним процесором Snapdragon 632 від Qualcomm, що підвищило продуктивність смартфона на 40% в порівнянні з попереднім поколінням. Саме таке рішення з тактовою частотою до 1,8 ГГц і графікою Adreno 506, використовується в Motorola Moto G7, Meizu Note 8 і Honor 8C. У парі з 3 ГБ оперативної пам'яті його потужності цілком достатньо, щоб дивитися фільми без підвисань або грати, демонструючи прекрасну реакцію навіть у досить «важких» іграх, на зразок PUBG і World of Tanks.

Камера

Основна камера в Redmi 7 покладається на співпрацю двох фотомодулів: головного з датчиком на 12 Мп і оптикою з діафрагмою f / 2.2 і допоміжного 2 Мп-датчика. Денні знімки виходять досить деталізованими за що варто дякувати штучний інтелект, який дозволяє камері розпізнавати в реальному часі 27 різних сцен і оптимізувати зйомку, щоб отримати красиві й жваві кадри. Відео ж записується з роздільною здатністю 1080p при 30/60 кадрах в секунду.

Також Xiaomi Redmi 7 доведе вам, що робити Селфі може бути ще простіше і веселіше. Функція автоспуску, яка спрацьовує від змаху рукою позбавить від необхідності кожного разу натискати на кнопку. Просто махніть перед екраном долонею з розкритими п'ятьма пальцями і приготуйтеся до зйомки. 8-мегапіксельна камера забезпечить знімку чіткість, а інтелектуальний алгоритм AI додасть вам на портреті ефект легкого макіяжу.

Акумулятор і автономність

Новий Redmi забезпечили ємною батареєю на 4000 мАг і, з огляду на невисоку роздільну здатність екрану і досить економічний процесор, отримуємо майже 14 годин роботи при перегляді HD-відео (при середній яскравості дисплея) і півтора дня при звичайному використанні. Зарядний пристрій, потужністю 10 Вт, повністю поповнить заряд акумулятора всього за дві години.ДодатковоХочеться відзначити операційну систему Android 9 Pie, окремий слот для карт пам'яті microSD, максимальним об'ємом до 512 Гб, що еквівалентно ємності середнього жорсткого диска ноутбука, стандартний 3,5-мм роз'єм для навушників, сканер відбитків пальців, водовідштовхувальне покриття P2i і міцне захисне скло Gorilla Glass п'ятого покоління. А ось модуля NFC для безконтактних платежів в цьому смартфоні, на жаль, не передбачено. Втім, цим не може похвалитися і дорожчий Redmi Note 7.Якщо ви зацікавилися даними смартфоном, раді повідомити, що на сайті www.citrus.ua на Xiaomi Redmi 7 3 / 32Gb (Eclipse Black) зроблена суттєва знижка. Пам’ятайте, дуже важливо купувати гаджети тільки в надійних магазинах, де вам обов'язково запропонують гарантію та товар і сервісне обслуговування.

Висновок

Новий Redmi — це як і раніше один з найбільш вдалих смартфонів в своїй ціновій категорії. Сучасний дизайн, швидкий процесор і відмінна автономність — ось головні переваги Redmi 7. Якби до всього вищепереліченого ще б додали модуль NFC, комар б носа не підточив!

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення